experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Alexabubu

Buna..ma poate ajuta cineva ca nu stiu c sa mai fac..mi au cerut cei d la paxum sa mi schimb parola cica asa cer ei la o perioada d timp din motive d securitate..am schimbat o dar mi au trimis key d confirmare a noii parole pe emailul cu care m am inregistrat.. Ideea e ca nu mai pot recupera acel email s am facut altul.. Cum fac sa mi confirm noua parola ca astia tot trimit emailuri p emailu p care nu l mai am. Helppp
ralucka

Alexabubu;n39688 wrote: Buna..ma poate ajuta cineva ca nu stiu c sa mai fac..mi au cerut cei d la paxum sa mi schimb parola cica asa cer ei la o perioada d timp din motive d securitate..am schimbat o dar mi au trimis key d confirmare a noii parole pe emailul cu care m am inregistrat.. Ideea e ca nu mai pot recupera acel email s am facut altul.. Cum fac sa mi confirm noua parola ca astia tot trimit emailuri p emailu p care nu l mai am. Helppp

Eu nu am mai auzit asa ceva ... cum adica , daca eu vreau sa imi pastrez aceeasi parola nu am voie sau cum ? E ceva ciudat , vezi sa nu fie scam
No avatar
Annna19

ralucka;n39691 wrote:

Eu nu am mai auzit asa ceva ... cum adica , daca eu vreau sa imi pastrez aceeasi parola nu am voie sau cum ? E ceva ciudat , vezi sa nu fie scam

este adevarat, o data pe an se cere schimbarea parolei din motive de securitate, din pacate problema lui Alexabubu nu poate fi rezolvata altfel decat cu suportul, aici nu se poate face nimic. Sugestia mea este sa va uitati cu atentie pe site si sa faceti setarile corecte si fiti atenti cu mail-urile, clar nu trebuia schimbata parola stiind ca nu se poate accesa adresa de e-mail, deci mai multa atentie, better safe than sorry.
issabelle

A primit cineva cardul de la paxum? Am fost sunata de la paxum pentru confirmarea adresei de livrare. Undeva pe la sfârșitul săptămânii vine prin curier
No avatar
Monika

Sara.delicious;n32558 wrote: Am primit cardul nu l am activat nu stiu ce sa fac toti se plang de fel si fel de experiente proaste...
Ba ca e blocat ba ca nustiu ce

Folosesc monese
Sunt obligat sa il activez? Daca il activez mai pot folosit optiunea sa mut bani in monese?

Buna ..
astazi am primit noul card paxum
dar nu stiu ce sa fac ..
stie cineva ce facem dupa ce il activam ?
ce facem cu cel vechi ?
am citit ca multi au avut probleme ..si din pacate nimeni nu da nici un raspuns concret ca sa putem stii cum trebuie sa procedam ..
multumesc
No avatar
Vic

Cu ce firma de curierat a venit pana la urma cardul? Gls? Sau alta?
No avatar
Luccy37

buna ziua! eu nu stiu ce se intampla cu ,cosmo dar nu ma pot loga de 2 saptamani nici pe crome nici pe mozila nici nicaieri! la voi totul e in regula. incep sa nu mai suport cosmo asta ,ma scoate din sariteȘ((( multumesc!
No avatar
Keke

Luccy37;n39749 wrote: buna ziua! eu nu stiu ce se intampla cu ,cosmo dar nu ma pot loga de 2 saptamani nici pe crome nici pe mozila nici nicaieri! la voi totul e in regula. incep sa nu mai suport cosmo asta ,ma scoate din sariteȘ((( multumesc!

Topicul in care ai postat este Paxum dar tocmai am verificat si Cosmo functioneaza fara pb.Incearca sa te loghezi folosind SAN-ul si nu te grabi dupa ce pui passcode.Ofera cateva secunde fiecarei etape.
No avatar
Luccy37

..............................
No avatar
ralu99

Buna ziua tuturor!!! o intrebare...voi de la ce banci-atm scoateti banii cu cardul permanent? si banuiesc ca faceti cum faceam la firstchoice! sau stie cineva daca este ceva diferit? limita e de 1000 $ pe zi nu?
Scrie răspuns