experienta mea cu paxum recente
EllaM.;24796 wrote: Mie mi l-au trimis acasa la adresa din buletin :-S X( ... desi pe primul l-am primit aici unde completasem adresa de livrare...so daca stati in chirie poate e aceeasi situatie..
Buna Ella, când îți arată shipping in contul paxum? Te-au sunat măcar? Sau cum ți-ai dat seama?
Buna Ella, când îți arată shipping in contul paxum? Te-au sunat măcar? Sau cum ți-ai dat seama?
Buna. Am primit cardul . L-am activat. Am schimbat pinul. Am transferat 500 $ . Am fost la peco. Nu merge contactless. Ok. Baga cardul. Cere pin . Pin incorect. Mai incerc odata si acelasi rezultat. Ma avertizeaza ca mai am o incercare. Am plecat si peste o ora la alt magazin incerc. La fel si mai si a scris ca e card blocat. A mai patit cineva? In cont nu arara de unde sa deblochez ori daca e vreo neregula. E posibil sa fie din cauza ca inca nu am dezactivat cardul provizoriu? M-am uitat si nu am gasit undeva unde sa pot dezactiva.
- Sara.delicious
Am primit cardul nu l am activat nu stiu ce sa fac toti se plang de fel si fel de experiente proaste...
Ba ca e blocat ba ca nustiu ce
Folosesc monese
Sunt obligat sa il activez? Daca il activez mai pot folosit optiunea sa mut bani in monese?
Ba ca e blocat ba ca nustiu ce
Folosesc monese
Sunt obligat sa il activez? Daca il activez mai pot folosit optiunea sa mut bani in monese?