experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Vic

I-am dat un mail lui Octav și a spus ca dacă nu primesc cardul săptămâna aceasta, sa ii scriu ca o sa reemita un alt card.
No avatar
Vic

Mie îmi arată ca pe 30 Ianuarie a plecat din uk cardul.. Am sunat și la gls, le-am dat nr de tracking și au spus ca e o problema de la royal mail, gls trebuia sa îl primească deja. Ma agit pt cardul asta pt ca trebuie sa ma mut luna aceasta din localitate și îl vreau cât mai curând :(
No avatar
Vic

Mie îmi arată ca pe 30 Ianuarie a plecat din uk cardul.. Am sunat și la gls, le-am dat nr de tracking și au spus ca e o problema de la royal mail, gls trebuia sa îl primească deja. Ma agit pt cardul asta pt ca trebuie sa ma mut luna aceasta din localitate și îl vreau cât mai curând :(
No avatar
sylvester

Buna!
Ca si independent...
daca banii intra doar pe paxum si se scot doar de pe card de la atm..cum poate fiscul sa "vada" ce si cum..sau banca trimite rapoarte lunare, etc??
cine stie?

merci!
No avatar
July

Vic;24651 wrote: I-am dat un mail lui Octav și a spus ca dacă nu primesc cardul săptămâna aceasta, sa ii scriu ca o sa reemita un alt card.

Un alt card dupa care vei mai astepta juma’ de an😂 Ce imbecili....
No avatar
TheVirtualMan

Hey!

Imi tot arata ca noul card permanent a paraseste Anglia. Si o tot paraseste de vreo 2 saptamani. A primit cineva cardul sau va fi aceeasi poveste ca acea cu cardurile temporare? E vreo solutie sau...?

In rest, voi ce mai faceti? :))
No avatar
Rimela

Mie nici macar nu'mi arata pe unde e 😀
Nici n'am primit vreun email cum ati primit voi. Si e in shipped din 29 Ian.
No avatar
Silviana

Si eu...il astept
No avatar
Silviana

Nu pot sa cred cat pot fi de neseriosi astia de la paxum ..sa dureze atat de mult un amarat de card ..nu ii mai suport ..
No avatar
nmuser

eu pt cardul care vine am aplicat pe 1aug 2018....cred ca vine pana pe 1aug 2019 :)) asa ceva este..sincer cu cosmopayment nu ai nici o bataie de cap,vine cardul intr-o saptamana parca..ai withdraw mult mai mare,undeva la 2000$, nu doar 500$paxum
Scrie răspuns