Declarare venituri videochat
sylvester;24682 wrote: "fetele" sunt agitate pe aici cu platitul taxelor si declaratia 212, etc,,,
Fiscul poate afla absolut orice ei pot afla ce bani se scot de la bancomat si pot cere la Paxum date privind detinatorul unui card, dar din cate stiu eu nimeni nu a fost tras inca la raspundere cel putin nu din cei ce scot bani de pe cardurile astea dubioase!
Poti linisti fetele deoarece declaratia 212 nu mai exista a fost comasata in declaratia unica! Oricum declaratia 212 nu era o forma legala de ati declara veniturile deoarece tu prestezi o activitate pe teritoriul Romaniei si nu in strainatate , primesti doar plata din strainatate plus ca legal daca nu ai utorizatie nu poti presta o activitate cu caracter de continuitate!
Concluzie: Fiscul daca chiar vrea te gaseste dar inca nu a gasit pe nimeni! Vrei sa lucrezi legal atunci te autorizezi.
Fiscul poate afla absolut orice ei pot afla ce bani se scot de la bancomat si pot cere la Paxum date privind detinatorul unui card, dar din cate stiu eu nimeni nu a fost tras inca la raspundere cel putin nu din cei ce scot bani de pe cardurile astea dubioase!
Poti linisti fetele deoarece declaratia 212 nu mai exista a fost comasata in declaratia unica! Oricum declaratia 212 nu era o forma legala de ati declara veniturile deoarece tu prestezi o activitate pe teritoriul Romaniei si nu in strainatate , primesti doar plata din strainatate plus ca legal daca nu ai utorizatie nu poti presta o activitate cu caracter de continuitate!
Concluzie: Fiscul daca chiar vrea te gaseste dar inca nu a gasit pe nimeni! Vrei sa lucrezi legal atunci te autorizezi.
Live Cams | Live Sex |
-
MerryMerry
Salut Alma78, am observat ca esti pe aceiași soluțiune ca și mine. Am citit tot topicul, am ramas tot fãrã dizolvare_fãrã rãspuns la problemã. Spune-mi Și Mie. Nu vrem firmã, PFA sau ii sau ceva de genul, dar aici in Declarația unicã cere un cod CAEN întradevar și noi cum nu vrem o firma și cum nu o avem cu avem codCAEN. Veniturile trebuiesc declarete din strainatate OK si aici Dar cere DATELE firmei care te-a platit . Ce detalii de la firma dai numele și codul de identificare financialã-CIF ? si cam atît? Dar cum facem cu calculele contabile - trbuie sa avem un formular si de calcule contabile in partida simpla de la anaf si nu vad sa fie inclus-in schimb avem obtiunea sa dam datele de contabilitate pe scurt. DECI-aici intervine un pic problema de care se leaga ANAF-ul Și Pentru a O Simplifica ne trimite la Camera de Comert Sã Facem PFA, ESTE ASA? așa am pãțit eu.
Despre Legalitate in videochat Buna ziua.. ma intereseaza si pe mine legalitatea 100% .. eu am lucrat in urma cu 3 ani la un studio unde am avut contract de munca..de 3 ani de zile am lucrat ca model independent de acasa... de ceva timp am inceput sa fac banuti mai multi si as vrea sa ma legalizez 100% , sa am o carte de munca , o asigurare de sanatate , etc ( sa numai am teama ca maine poate imi bate anaf-ul la usa ) . Insa nu stiu de unde sa incep pentru a face o carte de munca , ce pasi ar trebui sa urmez , daca trebuie sa imi fac un SRL dau un PFA , cati bani ar trebui sa platesc la stat in total pe luna ??plata la stat pe luna sau an va fi o suma exacta? Sau va fi diferita mereu? Unde ar trebui sa ma duc sa fac toate aceste lucruri... plus de asta ma gandesc ca atunci cand ma voi legaliza 100% , ce se va intampla cu anii din urma in care nu mi-am declarat veniturile ? Deoarece banuiesc ca va trebui sa depun extrasul de cont de la paxum , unde se vad si sumele de dinainte...
-
Biotina Champu
Va rog frumos, daca puteti si daca vreti, sa dati un sfat, o parere.
O cunostinta a lucrat in domeniu 4 luni, la un studio, in 2018. A avut venituri, in astea 4 luni, de 18.000 ron. A scos de pe card, maximum 5000 ron retragerea ( restul retragerilor, sume mai mici).
Este mai mult ca sigura ca studioul nu i-a platit nici un impozit pe venit. Era contract de cesiune in limba engleza. I-au spus ca daca nu a stat un an la ei, ei nu-i platesc nici un impozit nimic. Nici nu-i mai raspund la telefon.
Ea acum la Anaf nu apare cu datorii, a verificat.
Femeia se intreaba daca sa declare sau nu banii aia din 2018.
In primul rand, se intreaba daca se inregistreaza contractele astea de cesiune la anaf. Eu i-am spus ca din ce stiu eu, nu se inregistreaza, dar impozitul pe venit trebuie platit.
Se gandeste ca poate intr-o buna zi o va trage Anaful la raspundere pentru cei 18.000 - daca nu-i declara. Se gandeste, pe partea cealalta, si ca poate nici macar nu se sesizeaza Anaful, mai ales ca a retras de pe card ( maxim 5000 ron).
Aiurea. Ati putea sa emiteti o parere? Multumesc frumos.
O cunostinta a lucrat in domeniu 4 luni, la un studio, in 2018. A avut venituri, in astea 4 luni, de 18.000 ron. A scos de pe card, maximum 5000 ron retragerea ( restul retragerilor, sume mai mici).
Este mai mult ca sigura ca studioul nu i-a platit nici un impozit pe venit. Era contract de cesiune in limba engleza. I-au spus ca daca nu a stat un an la ei, ei nu-i platesc nici un impozit nimic. Nici nu-i mai raspund la telefon.
Ea acum la Anaf nu apare cu datorii, a verificat.
Femeia se intreaba daca sa declare sau nu banii aia din 2018.
In primul rand, se intreaba daca se inregistreaza contractele astea de cesiune la anaf. Eu i-am spus ca din ce stiu eu, nu se inregistreaza, dar impozitul pe venit trebuie platit.
Se gandeste ca poate intr-o buna zi o va trage Anaful la raspundere pentru cei 18.000 - daca nu-i declara. Se gandeste, pe partea cealalta, si ca poate nici macar nu se sesizeaza Anaful, mai ales ca a retras de pe card ( maxim 5000 ron).
Aiurea. Ati putea sa emiteti o parere? Multumesc frumos.