Declarare venituri videochat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Alicia41

Baietzelu;16427 wrote: Eu nu am inteles cu ce sunt hater , doar ca nu esti deacord cu ce am spus ? Incearca sa te calmezi deoarece nu dai dovada ca ai acea varsta ,crede-ma .

Nu de tine vorbesc ci de cealalta persoana care e total ostila.

Varsta nu are legatura cu o anumita reactie atunci cand cineva te ataca pe nedrept, eu sunt foarte calma dar nici nu pot sa las pe cineva sa ma jigneasca si agreseze la modul la care a facut-o acest membru din forum caruia nu vreau sa-i scriu nici numele de acum incolo si nu-i voi mai raspunde la postarile provocatoare.
Eu zic sa ne oprim aici.
No avatar
Vicious

Buna! Vreau sa depun declaratia 212 pentru veniturile estimate a fi obtinute in 2018, dar nu gasesc nicio sectiune in acest sens, doar la veniturile obtinute in 2017. Voi (cei care nu isi deschid PFA) cum procedati? Le declarati anul viitor? Totodata, bifati "alte venituri"? PS: daca aveti card paxum, mai declarati ceva sau nu pot fi urmarite tranzactiile? Am tot citit despre inspectia fiscala la persoanele fizice si ca doar daca se înregistrează o diferenta de minim 50.000lei nejustificata fata de anul anterior suntem pasibili de control...Mulțumesc!
No avatar
Vicious

Buna! Vreau sa depun declaratia 212 pentru veniturile estimate a fi obtinute in 2018, dar nu gasesc nicio sectiune cu venituri din strainatate, acestea se regasesc doar la veniturile obtinute in 2017. Cineva a spus mai sus ca nu declari niste venituri al caror cuantum nu-l cunosti...evident, de-aia exista sectiune cu venituri ESTIMATE pentru anul 2018...eu la astea ma refer...ma gandesc ca, in acceptiunea lor, n-ai cum sa stii daca si ce venituri primesti din strainatate anticipat...te intreb pe tine pt ca am vazut ca esti in tema. Sa astept 2019 pt a depune declaratia pt veniturile din 2018? Pana acum eu n-am declarat nimic, veniturile nu erau nici ele consistente, insa de cand banii ajung in contul personal si sumele sunt destul de mari, sunt aproape sigura ca depasesc aia 50.000 lei ''nedeclarati'' care semnaleaza ANAF ul ca esti purtator de risc de nedeclarare...Merci anticipat!
No avatar
Vicious

Buttercup;16415 wrote: Declarația 212. În ea pui IBAN, opțional si extrasul de cont (cam toate opțiunile astea de plata ar trebui să aibă). Plătești 10% + CASS, CAS (la nevoie). Din moment ce nu ai venit lunar din chat, ultima parte probabil nu o vei plati. Momentan oferă 10% reducere din suma de plata daca depui online si anticipat.
Cel mai bine cauta un contabil în zona, care sa te ajute sa completezi declarația, pentru că are câteva pagini bune si unele nu se completează. Spor!

Buna! Vreau sa depun declaratia 212 pentru veniturile estimate a fi obtinute in 2018, dar nu gasesc nicio sectiune cu venituri din strainatate, acestea se regasesc doar la veniturile obtinute in 2017. Cineva a spus mai sus ca nu declari niste venituri al caror cuantum nu-l cunosti...evident, de-aia exista sectiune cu venituri ESTIMATE pentru anul 2018...eu la astea ma refer...ma gandesc ca, in acceptiunea lor, n-ai cum sa stii daca si ce venituri primesti din strainatate anticipat...te intreb pe tine pt ca am vazut ca esti in tema. Sa astept 2019 pt a depune declaratia pt veniturile din 2018? Pana acum eu n-am declarat nimic, veniturile nu erau nici ele consistente, insa de cand banii ajung in contul personal si sumele sunt destul de mari, sunt aproape sigura ca depasesc aia 50.000 lei ''nedeclarati'' care semnaleaza ANAF ul ca esti purtator de risc de nedeclarare...Merci anticipat!
No avatar
Vicious

Nadia;16365 wrote: Buttercup, e prima oara cand depun declaratia prin SVP, ai idee daca trebuie sa uploadam si statementurile bancare tot online? Pana acum am depus pe suport hartie si depuneam si extrasul bancar pe anul precedent tot asa. Merci frumos :)

Hello! Imi poti spune, te rog, cum ai procedat sa-ti creezi cont pe SVP? Eu n-am primit niciun document acasa cu vreun numar pe care sa-l inregistrez pe site, deci cred ca trebuie sa merg la ANAF mai intai...Merci anticipat!
No avatar
Vicious

Alma78;16033 wrote: Am sunat iar la ANAF si de data aceasta mi s-a spus ca trebuie sa declar activitatea in maxim 30 de zile de la inceperea ei...nu mai inteleg...

Aici e vorba de PFA sau SRL, nu de persoane fizice, ca noi nu ne inregistram niciunde.
No avatar
vidshare

Vicious;16518 wrote: Buna! Vreau sa depun declaratia 212 pentru veniturile estimate a fi obtinute in 2018, dar nu gasesc nicio sectiune in acest sens, doar la veniturile obtinute in 2017. Voi (cei care nu isi deschid PFA) cum procedati? Le declarati anul viitor? Totodata, bifati "alte venituri"? PS: daca aveti card paxum, mai declarati ceva sau nu pot fi urmarite tranzactiile? Am tot citit despre inspectia fiscala la persoanele fizice si ca doar daca se înregistrează o diferenta de minim 50.000lei nejustificata fata de anul anterior suntem pasibili de control...Mulțumesc!

Vicious

Nu mai fii asa speriat cu ANAFU si stai linistit, eu nu folosesc videochat, dar scot bani din internet de mai bine de 10 ani, si pana acum 3-4 ani foloseam numai carduri pe numele meu in romania plus GOOGLE ADSENSE prin western union pe numele meu sume foarte mari de minim 2000 EURO si nu am mai patit nimic.

Nu mai merge sa le dai lor bani stai linisti mai alex cu paxum care cardul este primit de la banca din canada.

Se platesc TVA-uri la firmele care lucrezi si iti opresc ei taxele inainte de ati trimite banii.

Lasa sa controleze hotii care fura prin parlamen.

O zi minunata sa ai !
No avatar
Arianababe

Hey! Am citit tot thread-ul si in mare am prins ideea declararii. Si eu lucrez de cateva luni. Din ce am inteles, pot plati totusi pe 14 decembrie 2018 taxele pentru veniturile din acelasi an, adica 2018? Fiindca este sfarsit de an si am o idee cam cat am strans.

Va rog sa ma scuzati, dar am doar 19 ani si abia incep sa inteleg lucrurile astea...
No avatar
violetapop

Buna fetelor, eu am luat contact cu o contabila foarte de treaba care m-a ajutat cu fiscalitatea si cum sa fiu in regula. Daca doriti adresa ei de mail, scrieti-mi.
No avatar
violetapop

Buna fetelor, eu am luat contact cu o contabila foarte de treaba care m-a ajutat cu fiscalitatea si cum sa fiu in regula. Daca doriti adresa ei de mail, scrieti-mi.
Scrie răspuns