Ully2018;24467 wrote: Eram sigura , dar nu imi dau seama ce are dc nu merge
Și eu incerc de câteva zile am făcut și visa și mastercard mi-a zis prima dată că au probleme cu visa să pun mastercard am făcut și ăla și degeaba nici macar nu răspund în schimb m:am ales cu 3 carduri. Care sa fie problema? Sunt in lei contează asta? In USD cică nu îmi pot face
experienta mea cu paxum recente
Meghan;24468 wrote: Și eu incerc de câteva zile am făcut și visa și mastercard mi-a zis prima dată că au probleme cu visa să pun mastercard am făcut și ăla și degeaba nici macar nu răspund în schimb m:am ales cu 3 carduri. Care sa fie problema? Sunt in lei contează asta? In USD cică nu îmi pot face
Ce motiv au sa nu iti faca in USD?Eu am facut fara probleme...
Ce motiv au sa nu iti faca in USD?Eu am facut fara probleme...
Chillyourheart;24466 wrote: nu mai dezinformati . merge si visa atasat , eu am ING de la inceput de cand a picat firstchoice si cardul si contul bancar si nu am probleme.
Eu așa stiam. Nu aveam intentia sa dezinformez,ci sa ajut. Imi cer scuze celor care i-am dezinformat.
Eu așa stiam. Nu aveam intentia sa dezinformez,ci sa ajut. Imi cer scuze celor care i-am dezinformat.
July;24472 wrote: Eu așa stiam. Nu aveam intentia sa dezinformez,ci sa ajut. Imi cer scuze celor care i-am dezinformat.
Stai linistita. Si acum daca nu imi merge prin card cum pot sa ii transfer? Sa ii transfer in contul bancar cat imi ia. Nu am suma mare 49$
Stai linistita. Si acum daca nu imi merge prin card cum pot sa ii transfer? Sa ii transfer in contul bancar cat imi ia. Nu am suma mare 49$
Ully2018;24475 wrote: Da inca nu mi.a raspuns. A scos cnv pana acum? Ma gandesc ca poate are ceva paxumu , daca cardul este prin uk de 2 saptamani 

Eu am scos fara probleme,si cardul meu paxum e in aceeasi situatie...Nasoala situatie,sper sa rezolvi curand.
Eu am scos fara probleme,si cardul meu paxum e in aceeasi situatie...Nasoala situatie,sper sa rezolvi curand.