experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
babydoll

aaron;24293 wrote: SEPA (Single Euro Payments Area) este un sistem de plati, disponibil in tarile membre UE si alte cateva state (Elvetia, Norvegia si Liechtenstein). Prin intermediul SEPA, platile in euro de la nivel european sunt procesate mai rapid si mai usor.

Acum, nu stiu de ce au adaugat denumirea SEPA noului card.

Am o alta intrebare catre cei ce ati primit cardul. Inainte de a-l primii, ati primit un email cu un numar de urmarire al coletului? Daca da, ati putut folosii numarul respectiv pentru a urmarii traseul coletului?
Intreb pentru ca eu am primit un mail in data de 23 si inca unul, cu acelasi numar de urmarire in 26, dar problema e ca nu-mi merge numarul, adica apare ca numar invalid.

Mie imi apare ceva de genul ca nu a fost predat inca la gls romania. Suna maine la gls si da le nr de.tracking . O sa sun si eu sa intreb pe unde e coletul
aaron

July;24299 wrote: Eu am primit email cu tracking number si functioneaza. Ai bagat si literele dinainte si dupa?

Da, am folosit si literele si cifrele. Am incercat si cu spatii intre grupurile de caractere, si fara spatii, adica un singur sir de caractere.

babydoll;24300 wrote: Mie imi apare ceva de genul ca nu a fost predat inca la gls romania. Suna maine la gls si da le nr de.tracking . O sa sun si eu sa intreb pe unde e coletul

Mie GLS imi da acest mesaj:
Unfortunately there are no results.
Please check your entry.
It is also possible, that your parcel has not reached us yet. Please try again later.
Si Royal Mail:
The system is currently unable to confirm the status of your item with reference RV145501577GB . Please try again later

In mod normal nu m-as agita prea tare, dar nu va fi nimeni la domiciliul meu in urmatoarele 2 saptamani, si nu as vrea sa-l trimita inapoi.
aaron

July;24296 wrote: Eu am primit email cu tracking number si functioneaza. Ai bagat si literele dinainte si dupa?

Numarul meu de urmarire e de formatul RV145501577GB
Acelasi format e si al tau? Pe ce site ai reusit sa-l urmaresti? GLS sau RoyalMail?

Am sunat la GLS-ul local si mi-au spus ca ei nu stiu ce numar e asta.

Multumesc.
No avatar
Biaa

aaron;24335 wrote: Numarul meu de urmarire e de formatul RV145501577GB
Acelasi format e si al tau? Pe ce site ai reusit sa-l urmaresti? GLS sau RoyalMail?

Multumesc.
Exact asa am pățit și eu....
No avatar
July

Multumesc.
Acelasi format il are si al meu. Pe Royal Mail.
Trimite un emal lui octav sau celor de la paxum si spune-le.
No avatar
babydoll

Multumesc.

Eu am acelasi format la tracking . Am sunat azi si mi au spus ca inca nu li s a predat coletul si sa mai sun zilele urmatoare
No avatar
July

babydoll;24340 wrote: Eu am acelasi format la tracking . Am sunat azi si mi au spus ca inca nu li s a predat coletul si sa mai sun zilele urmatoare

Mie de 4 zile imi arata acelasi lucru: Your item is now leaving the UK. More information will be available when it arrives in the destination country.
In fine... nu ma agit,ca nu am prea mari asteptari de la ei. Le-a luat cateva luni sa faca un rahat de card :)))
No avatar
christie

aaron;24293 wrote: SEPA (Single Euro Payments Area) este un sistem de plati, disponibil in tarile membre UE si alte cateva state (Elvetia, Norvegia si Liechtenstein). Prin intermediul SEPA, platile in euro de la nivel european sunt procesate mai rapid si mai usor.

Acum, nu stiu de ce au adaugat denumirea SEPA noului card.

Am o alta intrebare catre cei ce ati primit cardul. Inainte de a-l primii, ati primit un email cu un numar de urmarire al coletului? Daca da, ati putut folosii numarul respectiv pentru a urmarii traseul coletului?
Intreb pentru ca eu am primit un mail in data de 23 si inca unul, cu acelasi numar de urmarire in 26, dar problema e ca nu-mi merge numarul, adica apare ca numar invalid.

Ai reusit sa faci cv cu nr de urmarire?Si eu am primit un mail,cum ca ar fi trimis prin royal mail....etc,am nr de urmarire,dar nu il pot folosi,iar la gls am sunat degeaba,ei nu au nici o informatie...tu ce ai facut?
aaron

christie;24350 wrote: Ai reusit sa faci cv cu nr de urmarire?Si eu am primit un mail,cum ca ar fi trimis prin royal mail....etc,am nr de urmarire,dar nu il pot folosi,iar la gls am sunat degeaba,ei nu au nici o informatie...tu ce ai facut?

Cand s-a implinit o saptamana de la primul email, le-am raspuns la email cerand clarificari.
Mi-au raspuns si mi-au dat alt numar de urmarire, acelasi format, care pe site-ul RoyalMail zice ca a plecat din UK in 19, dar pe site-ul GLS inca nu merge.
No avatar
christie

aaron;24372 wrote: Cand s-a implinit o saptamana de la primul email, le-am raspuns la email cerand clarificari.
Mi-au raspuns si mi-au dat alt numar de urmarire, acelasi format, care pe site-ul RoyalMail zice ca a plecat din UK in 19, dar pe site-ul GLS inca nu merge.

Multumesc!Eu tocmai am mai incercat acelasi numar de urmarire,si,surpriza,a mers.Acum,tot asa ceva imi spune si mie,ceva de genul ca a ajuns in UK.Sa speram ca o sa ajunga cu bine.Eu,una,il astept de 4 luni.
Scrie răspuns