Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Biaa

blume;24269 wrote: Mi am facut cont pe F4F in speranta ca acolo e mai bine ... am observat ceva miscare dar la 0,025 un credit mi a picat tot cheful :((( Voi cum faceti bani acolo ? ce merge mai bine tips, offers or pvt ? vad ca pvt il pot seta maxim la 20/min ... deci munca in folosul comunitatii :))))

Eu pe free. Rar un privat.... Pffff
No avatar
Jesica

Merge foarte prost si pe langa asta, stiati de megacams.me? Ca desi ai Ro banata siteul isi salveaza snapuri care pot fi vazute din Ro ???
issabelle

Jesica;24289 wrote: Merge foarte prost si pe langa asta, stiati de megacams.me? Ca desi ai Ro banata siteul isi salveaza snapuri care pot fi vazute din Ro ???

Probabil nu te-ai cautat niciodată pe google după numele de pe site-uri..ti-ai asumat asta când ai făcut cont
No avatar
blume

Eu stiu de megacams ... mfc , cb tot se integistreaza acolo, si da daca iti scrii nickname ul pe google si numele site ului gasesti la greu tot ce faci in room :((( cica asa ne promoveaza ei pe noi :))) pr google full si cand intri online pauza traffic ... macar daca s ar merita expunerea...
issabelle

blume;24291 wrote: Eu stiu de megacams ... mfc , cb tot se integistreaza acolo, si da daca iti scrii nickname ul pe google si numele site ului gasesti la greu tot ce faci in room :((( cica asa ne promoveaza ei pe noi :))) pr google full si cand intri online pauza traffic ... macar daca s ar merita expunerea...

Nu e vorba de promovare. E arhiva fiecărui site. Plus o alta modalitate pentru site-uri de a face bani pe urma noastra
No avatar
Biaa

issabelle;24281 wrote: dea..astia sunt membrii creepy... incerc sa stau departe de ei. sau de cei care nu stiu cum reusesc sa ma oboseasca psihic..

Psihic sunt și eu... 🤣🤣🤣
No avatar
Biaa

issabelle;24290 wrote: Probabil nu te-ai cautat niciodată pe google după numele de pe site-uri..ti-ai asumat asta când ai făcut cont
E plin cu poze 😂
No avatar
Nella

Biaa;24282 wrote: Eu pe free. Rar un privat.... Pffff

Salut! Unde ma sfatuiesti sa lucrez pe Flirt? La ce studio de videochat din Iasi? Sau nu conteaza asta? Multumesc!
No avatar
Jesica

issabelle;24290 wrote: Probabil nu te-ai cautat niciodată pe google după numele de pe site-uri..ti-ai asumat asta când ai făcut cont
Mi am cautat numele, nu apare nimic. Doar daca ma caut pe megacams
Nord

Jesica;24289 wrote: Merge foarte prost si pe langa asta, stiati de megacams.me? Ca desi ai Ro banata siteul isi salveaza snapuri care pot fi vazute din Ro ???

Daca vrei sa faci bani sa ajungi model de top trebuie sa fii virala sa apari peste tot pe retelele de socializare pe toate site-uri asa ajungi cunoscuta, asa te cunoaste lumea asa iti faci clienti! Daca te temi sa apari stai inchisa in bula ta mai depui si plangeri dmca o sa ramai necunoscuta si cu incasari minime! Promovarea este succesul fiecarei afaceri pe lumea asta!

Megacams.me este un site din sutele de mii de site-uri pe care ai putea aparea, eu daca asi fi model as incerca sa apar pe cat mai multe astfel de site-uri! Un astfel de site iti poate aduce cativa zeci de vizitatori per sesiune dar 100 de astfel de site-uri iti aduc cateva mii de vizitatori per sesiune doar doi din acei oameni sa cheltuie bani cu tine si deja ai castigat ceva in plus!
Live Cams | Live Sex |
Scrie răspuns