experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Alexabubu

mogadishu;24146 wrote: Buna,
L-am activat, statusul este “active”, am transferat bani din contul Paxum in contul de card, merge normal. Nu stiu insa nimic de comisioane. Nu am platit nimic cu el.

buna..are limite la fel cum are cardul temporar..sau se pot scoate toti banii intr o zi ..mersi
Baietzelu

Cei care ati primit cardul, normal in plic ar trebui sa fie toate detaliile posibile , gen comision la retragere , cat poti scoate pe zi etc etc ... asteptam raspunsuri
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Alexabubu

La mine arata shipped din data de pe 16 01 2019 si nu l am primit inca.. La voi cum e?
No avatar
babydoll

Alexabubu;24161 wrote: La mine arata shipped din data de pe 16 01 2019 si nu l am primit inca.. La voi cum e?

Si la mine. Am dat mail lui Octav si mi a zis ca trebuie sa l primesc prin gls zilele astea . Am sunat la gls si nu mi pot da detalii daca nu am nr de colet.
No avatar
ramona31

poti folosi cardul de mai multe ori pe zi? eu de exemplu daca am scos de la atm in acea zi nu-l mai pot folosi sa platesc la un pos
No avatar
blackburn1911

Limitele noului card permanent care mi-a sosit astăzi.
Alexabubu

blackburn1911;24187 wrote: Limitele noului card permanent care mi-a sosit astăzi.

oare tot cate 2 tranzactii avem voie s dp noul card? Ca sa pot scoate 1000 p zi trebuie sa efectuez mai mult de 2 tranzactii la ATM ..
aaron

multumesc blackburn1911
Ai idee ce comisioane are?
No avatar
Rimela

Alexabubu;24147 wrote: buna..are limite la fel cum are cardul temporar..sau se pot scoate toti banii intr o zi ..mersi

Ce card ai avut tu fara limite pana acum? Chiar sunt curioasa. Tot plangeti pe aici dupa FCP, da oare FCP-ul n'a avut limite si comisioane???
V-a pus blackburn limitele noului card si tot nu intelegeti.
Acum alta belea ca a fost "şipuit" de cateva zile si n'a ajuns........
Am meu nici macar n'a fost dat la printat si nu ma mai disper atat.
Aveti cardul temporar, rabdare ca vine si celalalt.
Alexabubu

Rimela;24204 wrote: Ce card ai avut tu fara limite pana acum? Chiar sunt curioasa. Tot plangeti pe aici dupa FCP, da oare FCP-ul n'a avut limite si comisioane???
V-a pus blackburn limitele noului card si tot nu intelegeti.
Acum alta belea ca a fost "şipuit" de cateva zile si n'a ajuns........
Am meu nici macar n'a fost dat la printat si nu ma mai disper atat.
Aveti cardul temporar, rabdare ca vine si celalalt.
nu cred ca ti am adresat tie intrebarea.. Si daca esti complexata ca nici macar nu ti a fost dat cardul la printat in timp ce altii l au primit deja..nu e problema mea..si nu te agita ca un pepsi aici ca nu impresionezi pe nimeni. Si .da.. Ma grabesc cat vreau in legatura cu noul card..ce te fute pe tine grija? Daca nu poti ajuta lumea aic printr un raspuns normal si civilizat macar taci dracu din gura..si nu mi fa tu mie morala fetito.. Hai o zi buna sa ai!!
Scrie răspuns