experienta mea cu paxum recente
issabelle;24038 wrote: aceeasi data a fost si la mine. + alea 6 saptamani .. ma asteptam sa il primesc ca nah... a trecut ceva vreme... acum se reprinteaza..nu i-am scris lui octav inca. am vrut sa verific daca mai e cineva in aceeasi situatie
Da nici eu nu am primit , nici macar print nu este ..
Da nici eu nu am primit , nici macar print nu este ..
Statusul cardului meu e neschimbat : Submitted on 2018-10-24
Cardul temporar poate fi folosit la POS-uri ce nu solicita cod PIN la platile efectuate cu carduri prepaid. In Turcia am reusit sa platesc cu el in aprox. 90% din cazuri, numai ca li se parea suspect comerciantilor si absolut toti imi cereau pasaportul sa vada daca-i cardul meu.
Atentie, platile la POS in alta valuta decat USD se efectueaza la cursul Mastercard, plus $1, plus un comision TruCash de 2.5% din suma platita. Asadar, pt o plata echivalenta cu $10, se deconteaza $13.5, ceea ce mi se pare foarte dezavantajos.
Cardul temporar poate fi folosit la POS-uri ce nu solicita cod PIN la platile efectuate cu carduri prepaid. In Turcia am reusit sa platesc cu el in aprox. 90% din cazuri, numai ca li se parea suspect comerciantilor si absolut toti imi cereau pasaportul sa vada daca-i cardul meu.
Atentie, platile la POS in alta valuta decat USD se efectueaza la cursul Mastercard, plus $1, plus un comision TruCash de 2.5% din suma platita. Asadar, pt o plata echivalenta cu $10, se deconteaza $13.5, ceea ce mi se pare foarte dezavantajos.
In sfarsit mi s-a schimbat si mie statusul in printing.
Conform primelor 6 cifre (535304), cardul e un Mastercard Prepaid Reloadable, cu BIN de UK, si este emis de catre WIRECARD CARD SOLUTIONS, LTD.
Acum sunt curios cand imi va ajunge, si daca va putea fi alimentat cu USD, fara sa ne oblige sa schimbam banii la cursul paxum.
Oare au dat drumul cei de la paxum la cardurile celor ce le-au primit deja?
Conform primelor 6 cifre (535304), cardul e un Mastercard Prepaid Reloadable, cu BIN de UK, si este emis de catre WIRECARD CARD SOLUTIONS, LTD.
Acum sunt curios cand imi va ajunge, si daca va putea fi alimentat cu USD, fara sa ne oblige sa schimbam banii la cursul paxum.
Oare au dat drumul cei de la paxum la cardurile celor ce le-au primit deja?
morg123;24078 wrote: O întrebare am și eu, aveți idee când dau drumul pe Cb la daily payment, am dat Cash ouț în dimineata asta și nu am observat ca nu e activ încă, sper sa pot da daily când apare din nou
Cine nu e activ? Eu am dat daily payment azinoapte pe la 3 dimineata.
Cine nu e activ? Eu am dat daily payment azinoapte pe la 3 dimineata.