Buna. Am incercat sa platesc la comercianti unde am mai platit si inainte si toate tranzactiile mi-au fost respinse.
Ati patit asa ceva in ultimele zile? Ati incercat sa platiti cu el recent?
Multumesc
experienta mea cu paxum recente
mogadishu;24026 wrote: Buna. Am incercat sa platesc la comercianti unde am mai platit si inainte si toate tranzactiile mi-au fost respinse.
Multumesc
Cu ce anume ai incercat sa platesti? Cu cardul paxum provizoriu sau l-ai primit pe cel permanent?
Online sau la pos?
Multumesc
Cu ce anume ai incercat sa platesti? Cu cardul paxum provizoriu sau l-ai primit pe cel permanent?
Online sau la pos?
mogadishu;24031 wrote: Acum 2 sapt a mers fara probleme 
Din ce am citit eu pe acest forum sunt permise doar retragerile de la ATM si platile online. Eu am incercat de doua ori sa platesc la pos si nu a functionat. Cel mai bine este sa ii contactezi pe cei care emit cardurile paxum daca zici ca ai mai scos.
Din ce am citit eu pe acest forum sunt permise doar retragerile de la ATM si platile online. Eu am incercat de doua ori sa platesc la pos si nu a functionat. Cel mai bine este sa ii contactezi pe cei care emit cardurile paxum daca zici ca ai mai scos.
July;24033 wrote: Din ce am citit eu pe acest forum sunt permise doar retragerile de la ATM si platile online. Eu am incercat de doua ori sa platesc la pos si nu a functionat. Cel mai bine este sa ii contactezi pe cei care emit cardurile paxum daca zici ca ai mai scos.
Am platit in afara tarii si a mers. Le-am trimis mail celor de la Trucash, vedem ce raspund.
Multumesc pt raspuns, July!
Am platit in afara tarii si a mers. Le-am trimis mail celor de la Trucash, vedem ce raspund.
Multumesc pt raspuns, July!
issabelle;24036 wrote: buna! mai este cineva in situatia in care trebuia sa fi primit cardul de la paxum (nu ma refer la cel temporar) dar prin nu stiu ce minune se reprinteaza?
Buna! Al meu a fost submitted pe 24.10. Pe 6 ianuarie i-am scris lui Octav. Banuiec ca uitase de mine pt ca mi-a raspuns ca l-a dat la print (schimbandu-se si statusul in cont din “submitted” in “printing). Mi-a spus ca il voi primi in 10 zile aproximativ, dar am mari dubii ca va ajunge saptamana aceasta
Buna! Al meu a fost submitted pe 24.10. Pe 6 ianuarie i-am scris lui Octav. Banuiec ca uitase de mine pt ca mi-a raspuns ca l-a dat la print (schimbandu-se si statusul in cont din “submitted” in “printing). Mi-a spus ca il voi primi in 10 zile aproximativ, dar am mari dubii ca va ajunge saptamana aceasta