Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Multi barbati sunt innebuniti dupa femei cu forme voluptoase, sani mari si posterior generos.Daca natura te-a inzestrat cu aceste forme foloseste-le ca sa poti castiga multi banuti.
Jennifer LopezKim Kardashian Iggy Azalea Nicky Minajsi multe alte vedete internationale au profitat de aceasta trasatura speciala.
Ca sa ai succes trebuie sa iti pui in evidenta acest dar, de aceea fii atenta ce fel de lenjerie porti.Pe un fund mai generos se muleaza perfect o pereche de boxeri dantelati cu talie joasa,profita si achizitioaneaza-ti un set de lenjerie intima cu portjartier,ciorapii cu banda sa nu va lipseasca din garderoba.
Mai jos gasiti cateva exemple lenjerie intima si de femei care stiu sa isi puna in valoare posteriorul si sa profite de pe urma a ce le-a dat mama natura (sau domnul doctor ).
Ador aceste compleuri de lenjerie intima cu boxeri de dantela,topuri care incorseteaza si portjartiere,mai ales daca esti un pic mai bronzata si folosesti ulei de corp,pur si simplu rezultatul e magnific .
Nice...dar pentru posterioare mai putin generoase ce recomanzi? Am inteles ca pe un fund mai mare se aseaza foarte bine o pereche de boxeri din dantela si sunt perfect de acord cu tine. Dar pe un fund mai mic, plat, mai putin bombat? Ce tip de lenjerie ai recomanda? Multumesc :*
Fetele care nu au un posterior suficient de dotat trebuie sa acorde o mare atentie la pozitia corpului. Poti adopta pozitia de semi-sezut cand doresti sa stai in picioare sau genunchi, spatele curbat si posteriorul in afara.
da, bineinteles ca poti ca fi, model de succes pe deasupra! unii membri cauta astfel de modele iar unele site-uri au si astfel de categorii. lenjeriile sexy se pot gasi in diferite magazine de profil. nu sunt chiar ieftine, dar merita fiecare banut. in plus, se vede diferenta dintre o lenjerie super sexy pe care ai dat 200 de lei si una pe care ai dat 30 lei si e dintr-o dantela ieftina. investiti in hainutele care atrag membrii si veti vedea ca vor veni si banutii.
Multumesc pentru sfaturi. E super draguta lenjeria postata de Styl, o sa caut ceva de genul indiferent de pret pentru ca intradevar merita si ma va face sa am mai multa incredere in mine, sa ma simt mai bine si implicit sa am o "prestatie" mai buna :D Thank's again!
Eu consider ca este un avantaj maret sa ai fund mare si sani mari. Imi doresc si eu :D Am o prietena care are sanii mari si are membrii ei care intra tot timpul si mai intra si altii, astfel face cel putin 1200 lei pe noapte.
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”