Daca am fundul mai mare pot fi model de videochat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

Sigur ca daaaaaaaaaa!!!!

Multi barbati sunt innebuniti dupa femei cu forme voluptoase, sani mari si posterior generos.Daca natura te-a inzestrat cu aceste forme foloseste-le ca sa poti castiga multi banuti.

Jennifer LopezKim Kardashian Iggy Azalea Nicky Minajsi multe alte vedete internationale au profitat de aceasta trasatura speciala.

Ca sa ai succes trebuie sa iti pui in evidenta acest dar, de aceea fii atenta ce fel de lenjerie porti.Pe un fund mai generos se muleaza perfect o pereche de boxeri dantelati cu talie joasa,profita si achizitioaneaza-ti un set de lenjerie intima cu portjartier,ciorapii cu banda sa nu va lipseasca din garderoba.

Mai jos gasiti cateva exemple lenjerie intima si de femei care stiu sa isi puna in valoare posteriorul si sa profite de pe urma a ce le-a dat mama natura (sau domnul doctor ).

Leticia

Ador aceste compleuri de lenjerie intima cu boxeri de dantela,topuri care incorseteaza si portjartiere,mai ales daca esti un pic mai bronzata si folosesti ulei de corp,pur si simplu rezultatul e magnific .
Money Makes the World Go Round
No avatar
Emanuelle

Si mie imi plac femeile cu forme, acum bine nu gen insa mi-as dori sa am un poponet mai dotat cam asa si de asemenea si un bronz pe masura
No avatar
Miriam

Nice...dar pentru posterioare mai putin generoase ce recomanzi? Am inteles ca pe un fund mai mare se aseaza foarte bine o pereche de boxeri din dantela si sunt perfect de acord cu tine. Dar pe un fund mai mic, plat, mai putin bombat? Ce tip de lenjerie ai recomanda? Multumesc :*
Alessia

Fetele care nu au un posterior suficient de dotat trebuie sa acorde o mare atentie la pozitia corpului. Poti adopta pozitia de semi-sezut cand doresti sa stai in picioare sau genunchi, spatele curbat si posteriorul in afara.

No avatar
Camelia

da, bineinteles ca poti ca fi, model de succes pe deasupra! unii membri cauta astfel de modele iar unele site-uri au si astfel de categorii. lenjeriile sexy se pot gasi in diferite magazine de profil. nu sunt chiar ieftine, dar merita fiecare banut. in plus, se vede diferenta dintre o lenjerie super sexy pe care ai dat 200 de lei si una pe care ai dat 30 lei si e dintr-o dantela ieftina. investiti in hainutele care atrag membrii si veti vedea ca vor veni si banutii.
No avatar
anastasia

Uh, YES!!! Si inca ce teasing poti face folosindu-te de un fundulet frumos, bine-lucrat!!! O adevarata nebunie :)
No avatar
Penelope

https://vimeo.com/7998246
No avatar
Miriam

Multumesc pentru sfaturi. E super draguta lenjeria postata de Styl, o sa caut ceva de genul indiferent de pret pentru ca intradevar merita si ma va face sa am mai multa incredere in mine, sa ma simt mai bine si implicit sa am o "prestatie" mai buna :D
Thank's again!
Clara

Eu consider ca este un avantaj maret sa ai fund mare si sani mari. Imi doresc si eu :D
Am o prietena care are sanii mari si are membrii ei care intra tot timpul si mai intra si altii, astfel face cel putin 1200 lei pe noapte.
Scrie răspuns