experienta mea cu paxum recente
Buna !
Folosesc Chaturbate de mai bine de doi ani de zile si, pana nu demult, foloseam cardul Paxum, pentru a-mi retrage banii. Dar.. dupa cum stiti, Paxum este cam problematic, iar support-ul nu raspunde repede.
Cosmo primeste anii dupa o saptamana..
Mi-am comandat de aici card pentru Bitcoin, total anonim, care mi-a venit in 7 zile :-O . Poate fi comandat pentru Euro, USD si GBT.
Il pot folosi la orice ATM care accepta Visa.
Sper sa va fie de folos !
www.btcardservice.com
Folosesc Chaturbate de mai bine de doi ani de zile si, pana nu demult, foloseam cardul Paxum, pentru a-mi retrage banii. Dar.. dupa cum stiti, Paxum este cam problematic, iar support-ul nu raspunde repede.
Cosmo primeste anii dupa o saptamana..
Mi-am comandat de aici card pentru Bitcoin, total anonim, care mi-a venit in 7 zile :-O . Poate fi comandat pentru Euro, USD si GBT.
Il pot folosi la orice ATM care accepta Visa.
Sper sa va fie de folos !
www.btcardservice.com
- FlowerPower
A primit cineva banii de pe chaturbate? Întreb pentru cei care folosesc paxum la payment, de la restul au întrat, numai de la chaturbate vad ca nu am primit nimic.
FlowerPower;23893 wrote: A primit cineva banii de pe chaturbate? Întreb pentru cei care folosesc paxum la payment, de la restul au întrat, numai de la chaturbate vad ca nu am primit nimic.
Nup,nimic de la chaturbate pana acum,si eu am primit doar de la celelalte.Poate maine.
Nup,nimic de la chaturbate pana acum,si eu am primit doar de la celelalte.Poate maine.