experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Alexabubu

ramona31;23767 wrote: Am primit noul card paxum!
l ai folosit? Are tot asa limite ca si cardul temporar?
No avatar
nmuser

Pe site paxum iti aparea submitted sau delivered?
No avatar
Pink

De ce apare in paranteza scris (SEPA) ? Eu inca nu am primit noul card :/
Alexabubu

Pink;23778 wrote: De ce apare in paranteza scris (SEPA) ? Eu inca nu am primit noul card :/

asa scrie s la.mine. S nici eu nu l am primit. Dp 24 octombrie apare submitted ..sper pana la vara sa l primesc:))
No avatar
ramona31

Momentan nu pot activa cardul. A ajuns cu curierul gls!
No avatar
ramona31

Printing apare.
No avatar
Rimela

ramona31;23781 wrote: Momentan nu pot activa cardul. A ajuns cu curierul gls!

Mai multe detalii ar fi de mare ajutor pt multi, gen de ce nu poti activa cardul momentan....iti scrie ceva in cont? L-ai contactat pe Octav sau suportul Paxum macar de curiozitate sa intrebi de ce nu se poate activa de moment?
No avatar
ramona31

Pentru ca inca scrie priting la mine. Logic ca am contactat pe cei de la paxum
No avatar
andreib

Stie careva daca este vreo diferenta de traffic pe Chaturbate daca faci din browser sau daca descarci external program?
aaron

Ai reusit sa-l activezi?
Ne poti spune care sunt comisioanele si limitarile? Ar fi frumos daca ai putea sa ne dai o scanare sau poza cu hartia din plic pe care sunt trecute acestea, daca ea exista.
E un card in USD sau EUR? Daca e in EUR, e cam teapa, pentru ca Paxum are un curs de schimb USD/EUR in cont destul de prost.
Sunt curios daca e card de debit sau prepaid si cine e emitentul? Lucrurile astea se pot afla, folosind un tool online numit BIN checker. Nu stiu daca e ok sa las un link aici catre un astfel de site. Daca e interzis, imi cer scuze, si rog un moderator sa-mi editeze mesajul, sa-l stearga.
https://www.bincodes.com/bin-checker/
BIN-ul e Bank Identification Number si este reprezentat de primele 6 cifre din numarul cardului.

Ar mai fi interesant de aflat daca e contactless si daca poate fi folosit la plata la comerciant (POS) in Romania.
Scrie răspuns