Ammy;23717 wrote: lucrez de acasa si mi am facut un program in medie 6 ore pe zi (uneori 8) de la 14-17 chiar 18 uneori si apoi intru la ora 20 si stau cat pot dar in medie la 00 este stingere , deci nu stiu cum sa catalochez tura asta..
Pai, nu prea este ok, măcar stabilește un program fix, eu de ex întru pe dimineața, de la 5 dimineața până pe la 11-12,da știu este nasol sa te trezești la 4 dimineața, dar asta e, noaptea eu nu rezist, pentru ca am încercat, iar după masa vreau sa o am liber pt mine.
Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
FlowerPower;23718 wrote: Pai, nu prea este ok, măcar stabilește un program fix, eu de ex întru pe dimineața, de la 5 dimineața până pe la 11-12,da știu este nasol sa te trezești la 4 dimineața, dar asta e, noaptea eu nu rezist, pentru ca am încercat, iar după masa vreau sa o am liber pt mine.
am facultatea de dimi si "programul" asta e ok plus ca toti "iubitei" stiu ca atunci voi intra online si sunt acolo si ei
am facultatea de dimi si "programul" asta e ok plus ca toti "iubitei" stiu ca atunci voi intra online si sunt acolo si ei
Eu am pierdut tot chefu,mai am putin si incep sai injur,eu aveam programu de la 1 noaptea pana la 9 dimineata pentru americani dar acu au ramas saraci... de la 10/15k in zilele bune si 5/7k in alea proaste ma ajuns la 1k maxim 

si nici nu mai sunt persoane... cum merge programu seara de la 6/7? Ca nu stiu ce sa mai fac

pe cb
Abigail99;23742 wrote: Eu am pierdut tot chefu,mai am putin si incep sai injur,eu aveam programu de la 1 noaptea pana la 9 dimineata pentru americani dar acu au ramas saraci... de la 10/15k in zilele bune si 5/7k in alea proaste ma ajuns la 1k maxim 

si nici nu mai sunt persoane... cum merge programu seara de la 6/7? Ca nu stiu ce sa mai fac

pe cb
La mine nu merge de la 6/7 ( tin sa mentionez ca in medie la orele astea lucram si imi mergea mai mult decat bine ) doar ca in perioada asta sa dus tot...
La mine nu merge de la 6/7 ( tin sa mentionez ca in medie la orele astea lucram si imi mergea mai mult decat bine ) doar ca in perioada asta sa dus tot...
Chilly nu stiu cum eu una (nu vreau sa ma laud cu asta sau ceva fetelor deci sa ma scuzati) castigam foarte bine pe un site ne chinuinduma cat poate castiga modelele tale de ‘top’ pe 5 situri intro noapte cu privaturi cu tot deci nu trebuie sa stai aici sa judeti pe cineva DOAR SA DAI SFATURI daca ai placerea pentruca asta facem toate aici zicandune parerea!
Si stai chill pentruca cred ca fiecare dintre noi schimba in fiecare zi ceva si incearca sa faca ceva,doar ca este o perioada proasta,se poate intampla mai ales de sarbatori eu una cred ca ori e alba ori e neagra si la cum cam este peste tot in lume criza de bani era de asteptat... Nu trebuie sa staie sa judeti sau sa jicnesti pe cineva pur si simplu nu mai citi daca te enervam asa de tare...
Si stai chill pentruca cred ca fiecare dintre noi schimba in fiecare zi ceva si incearca sa faca ceva,doar ca este o perioada proasta,se poate intampla mai ales de sarbatori eu una cred ca ori e alba ori e neagra si la cum cam este peste tot in lume criza de bani era de asteptat... Nu trebuie sa staie sa judeti sau sa jicnesti pe cineva pur si simplu nu mai citi daca te enervam asa de tare...
- FlowerPower
Chillyourheart;23743 wrote: in loc sa stati sa plangeti pe forum ca nu merge mai bine faceti ceva in privinta asta , bani se fac daca ai cap... si o spun pentru ca ofer suport la destule modele de succes, din top , dar se pare ca degeaba vorbesc nu vreti sa intelegeti asta e stati si scrieti aici.
De când te știu pe acest forum, tu ești numai sa critici și sa te lauzi cu același rahat.Deci la noi astea care ne merge slow suntem proaste
))). În afara faptului ca tu doar încerci sa ți faci o reclama(care este una de slaba calitate) ca poate găsești vreo fraiera să-ți dea bani pt sfaturile tale de 2 lei, și spun asta pt ca în urma cu un an și ceva mi ai trimis niște mesaje pe acest forum în care insistai exagerat de mult sa m a ajuți contra cost cu configurația pc ului,aceiași poveste ca tu, faci, oferi etc.Daca formai modele de top cum te lauzi, sigur nu zaceai pe forum, cu siguranță se băteau studiourile mari în oferte pentru tine.
Persoana de genul tău am tot întâlnit, în anii ăștia și crede-mă ca mi-a lăsat un gust amar, dovada faptul ca tot singura am realizat lucru de care sunt mandra, fără a sa zis unui guru al chat ului care sa m a pună sa fiu într un fel care pe mine nu m-a caracterizează.
Asa ca fetelor aveți încredere în voi, faceți ceea ce va place și ignorați persoanele răutăcioase.
De când te știu pe acest forum, tu ești numai sa critici și sa te lauzi cu același rahat.Deci la noi astea care ne merge slow suntem proaste
Persoana de genul tău am tot întâlnit, în anii ăștia și crede-mă ca mi-a lăsat un gust amar, dovada faptul ca tot singura am realizat lucru de care sunt mandra, fără a sa zis unui guru al chat ului care sa m a pună sa fiu într un fel care pe mine nu m-a caracterizează.
Asa ca fetelor aveți încredere în voi, faceți ceea ce va place și ignorați persoanele răutăcioase.
- FlowerPower
Abigail99;23746 wrote: Chilly nu stiu cum eu una (nu vreau sa ma laud cu asta sau ceva fetelor deci sa ma scuzati) castigam
foarte bine pe un site ne chinuinduma cat poate castiga modelele tale de ‘top’ pe 5 situri intro noapte cu privaturi cu tot deci nu trebuie sa stai aici sa judeti pe cineva DOAR SA DAI SFATURI daca ai placerea pentruca asta facem toate aici zicandune parerea!
Ai dreptate Abigail, chiar acum am găsit mesajele de la el, cu Supportul vieții pe care îl oferă, și în momentul în care l-am refuzat a fost foarte agresiv și frustrat.Un adevărat webmaster, în primul rand știe sa vorbească civilizat, și își expune în alta maniera oferta, dar cei care sunt de valoare nici nu este sa recurgă la asa ceva,sunt mult prea căutați.
Nu îl mai băgați în seama,el încearcă ca poate găsește modele naive, sa le pape de bani.
foarte bine pe un site ne chinuinduma cat poate castiga modelele tale de ‘top’ pe 5 situri intro noapte cu privaturi cu tot deci nu trebuie sa stai aici sa judeti pe cineva DOAR SA DAI SFATURI daca ai placerea pentruca asta facem toate aici zicandune parerea!
Ai dreptate Abigail, chiar acum am găsit mesajele de la el, cu Supportul vieții pe care îl oferă, și în momentul în care l-am refuzat a fost foarte agresiv și frustrat.Un adevărat webmaster, în primul rand știe sa vorbească civilizat, și își expune în alta maniera oferta, dar cei care sunt de valoare nici nu este sa recurgă la asa ceva,sunt mult prea căutați.
Nu îl mai băgați în seama,el încearcă ca poate găsește modele naive, sa le pape de bani.
Buna seara, este prima data cand scriu la acest topic. Cum mi-a mers azi? Dar hai sa vorbim de cum merge din 1 decembrie incoace ca imi vine sa imi smulg extensiile si mai multe nu!X( Asadar azi intrat la ora 8PM, frumusel gatita, coafata, machiata, botul rosu, spirit de munca bun, intru pe CC frumusel, deschid si MFC, 3 membri online din lista de friends. Apare unu, aaa stii ca nu am bani dar la salariu iti dau, okkk, boon, nu e belea. Si de nu mi-a stat pe cap la chat 2 ore de ma saturasem si ma schimbasem la fatza. In concluzie, intrat la ora 8, iesita la ora 11(mai mult n-am rezistat) cu frumusica suma de 340 tokens. Am avut ceva noroc pe CC cu 90$. De vreo 2 zile am zis hai sa incerc sa stau si naked, poate d-aia nu imi stau membrii in room, am stat naked, am facut tease, radeam ca proasta, vorbeam de una singura, sa ma fac sa imi ridic moralul si nu se leaga nimic. Regularii mei parca se ascund luna asta, nu se leaga nimic. Sincer nu vad pe mfc cum sa-mi fac membrii noi, fara astia ce ii am s-a vazut, sunt varza cu carne. Luna trecuta a fost wow, am reusit sa intru in top1000, luna asta e ciuma si buba neagra!