Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
EllaM.

" Something went wrong.
Please try again.
Visit https://status.chaturbate.com
for more information " ... a cazut si site-ul :(
No avatar
Ammy

buna fetele , la voi cb merge ? (site-ul in sine ca ne tks ducem lipsa)
No avatar
Ammy

decat la noi in tara se pare ca se intampla asta ....
FlowerPower

EllaM.;23679 wrote: " Something went wrong.
Please try again.
Visit https://status.chaturbate.com
for more information " ... a cazut si site-ul :(

Da și mie mi s a întâmplat azi sa pice... Posibil ca sunt prea multe modele online.. Sfârșitul perioadei... Ca după majoritatea vor pleca în vacanțe... Sa fie sigure ca nu pierd ceva😂😂😂.
ralucka

nici nu am mai intrat online azi, dar maine intru sa vedem ce si cum ... parca imi piere si cheful cand vad ca stau online pe 600 tok de 3 zile e nasol rau ...
ralucka

sa nu intrati pe mfc ca e jale :)))) nimeni nu are bani ,asa ceva nu prea am mai vazut ... in halul asta . nervi nervi si iar nervi cu labele astea triste :-O
FlowerPower

ralucka;23686 wrote: sa nu intrati pe mfc ca e jale :)))) nimeni nu are bani ,asa ceva nu prea am mai vazut ... in halul asta . nervi nervi si iar nervi cu labele astea triste :-O

Eu in 2 ore aproape nu am făcut măcar un cent :))), asa ca am ieșit... Prefer să-mi iau un mini concediu și sa m a relaxez... Am sa întru după data de 19 20,poatre între timp se mai schimba ceva... Spor la bănuți!
ralucka

multumesc , si tu lucrezi pe mfc ? e jale rau de tot , crezi ca dupa 20 se schimba ceva ?daca perioada asta e asa .... dar cealalta ? :-S
FlowerPower

ralucka;23688 wrote: multumesc , si tu lucrezi pe mfc ? e jale rau de tot , crezi ca dupa 20 se schimba ceva ?daca perioada asta e asa .... dar cealalta ? :-S

Da lucrez și pe mfc, chaturbate, camsoda, și stripchat toate moarte, eu încerc sa fiu optimista, când zic de perioada următoare ca va merge mai bine ma bazez pe faptul ca majoritatea modelelor pleaca😂😂😂😂 în special cele din studio, și poate își revin și membrii :))), dar m a gândesc cu groaza la ianuarie și februarie 😂😂😂😂, eu spun din punctul meu de vedere, anul trecut prima perioada din decembrie a fost mult mai slow decât a doua, 16 31 chiar a mers blana, prima perioada din ianuarie a mers bine, și pe urma a început cosmarul:)).
Per total videochat ul este în scădere la nivel general, nu o sa moară,dar dacă nu se iau masuri va fi jalnic,sunt ff multe modele, iar sincer în proporție de 50%nu au nici o treaba cu chat ul,modele care pt câțiva tok, fac orice, iar cele consacrate deja este greu sa te lupți cu ele pentru ca au vechime și automat și mulți membrii.
ralucka

da si eu fac de 7 ani . am simtit o scadere drastica ... dar cred ca au mai fost perioade asa nu ? eu sincer numai tin minte , oricum modelele alea care fac orice pentru tokensi sunt de cand m -am apucat eu #:-S si nu cred ca fac atatia bani pentru ca ar arata orice pt 1 token in schimb cele vechi ma si minunez cateodata cand nu am ce face si ma uit la ele . mi se pare ireal :))) sa speram ca isi revine
Scrie răspuns