Ni se întâmplă tuturor sa avem parte de membri care pe langa faptul ca sunt extrem de directi mai si jignesc,si iti transmit o stare proasta.Cel mai la indemana este sa ii dam eject si ignore(F4free)sau block(Eurolive,Chaturbate,Peek).
Totusi ,recomand sa nu va grabiti.Puteti sa ignorati ce spun si sa va canalizati atentia catre un salvator :p , cu siguranta se va gasi un gentleman sa va ia in privat.
Poti incerca sa il iei cu frumosul,daca te jigneste referitor la aspectul tau fizic cauta si intreaba ce ii place la o femeie , ce așteptări are de la acest site,etc.
Cum gestionezi situatia atunci cand dai peste membri grosolani?
Din experinta va spun: pe cat posibil, in functie de situatie, incercati sa aveti rabdare cu ei si sa canalizati discutia spre ceea ce va intereseaza pe voi. In acest mod, guestul (daca nu are cont) poate deveni membru, si chiar membru fidel, cine stie?! Daca este deja membru, poate deveni interesat de ceea ce faceti voi si ii captati atentia.
Dar sunt foarte "galagiosi", deranjanti, iti strica cheful de treaba. Dupa parerea mea acest tip de de membri trebuiesc ignorati. De asemeni unii dintre ei ii deranjeaza si pe ceilalti membri aflati in camera cu diferite comentarii rautacioase. Eu ii blochez pe acestia deoarece este clar faptul ca nu vor dori sa intre vreodata in privat sau sa imi ofere tips-uri./:)
Se mai intampla uneori sa imi intre cate un membru care imi vorbeste urat. Cand am inceput sa lucrez ca model, acest lucru ma deranja foarte tare si de obicei ii blocam. Acum incerc sa vorbesc cu acestia deoarece sunt membri care au un astfel de fetish, de "dirty talk" combinat cu "humiliation".
Eu incerc sa privesc totul ca pe o gluma,nu sa pun la suflet.Cu cat glumeste mai mult pe seama mea cu atat o sa fac pe indiferenta pentru ca stiu ca asta o sa il macine cel mai mult.Cei care sunt grosolani inseamna ca se comporta asa deoarece au diverse complexe.
Sunt membri care adora sa aiba o atitudine urata si tocmai din acest motiv intra pe aceste site-uri.Privesc situatia cu nepasare,iar in cazul in care am un astfel de membru care nu imi trimite cerere de privat sau tipsuri,il ignor total.Nu vreau sa ii platesc cu aceeasi moneda deoarece imi poate face reclama negativa in Lounge.
Asa este Bubu2014, este de preferat sa nu ne coboram la mintea unor membri care se comporta urat, pot aduce multe probleme si ne pot strica reputatia de pe site. Cel mai bine este sa ii blocam si cu asta basta, nu sa facem "circ" pe site, astfel le vom da motive suficiente pentru a se razbuna...din pacate exista astfel de membri.