Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
christie

Buna dimineata!Fetele,cum va merge pe cb?la mine nu stiu ce se intampla,dar nu am useri...o fi site-ul iar cu probleme?
FlowerPower

christie;23658 wrote: Buna dimineata!Fetele,cum va merge pe cb?la mine nu stiu ce se intampla,dar nu am useri...o fi site-ul iar cu probleme?

Buna,

Ce sa zic mie imi merge jalnic ,luna lui decembrie , cred ca este cea mai proasta luna din toti anii de cand fac eu chat....cb mort, toate site urile sunt moarte,trafic ciuciu,iar majoritatea care vin stau si o labuie pe free...sa nu fiu pesimista, dar cred ca asta e scodare prea dramatica si nu stiu daca isi va reveni.Da stiu or sa vina sa ma contrazica "anumite modele" care sunt majoritatea studiouri sub acoperire sa spuna vai dar ce bine ne mergem facem 500 $ pe tura asa stand degeaba :))).
Si nu sunt genul care sa fie de acord cu exagerarile,gen folosim 3 luh, 3 dildo ,eventual toata o data....
No avatar
christie

FlowerPower;23669 wrote: Buna,

Ce sa zic mie imi merge jalnic ,luna lui decembrie , cred ca este cea mai proasta luna din toti anii de cand fac eu chat....cb mort, toate site urile sunt moarte,trafic ciuciu,iar majoritatea care vin stau si o labuie pe free...sa nu fiu pesimista, dar cred ca asta e scodare prea dramatica si nu stiu daca isi va reveni.Da stiu or sa vina sa ma contrazica "anumite modele" care sunt majoritatea studiouri sub acoperire sa spuna vai dar ce bine ne mergem facem 500 $ pe tura asa stand degeaba :))).
Si nu sunt genul care sa fie de acord cu exagerarile,gen folosim 3 luh, 3 dildo ,eventual toata o data....

da,buna ultima parte,m-ai facut sa rad :)) :)) sa speram ca,totusi,isi va reveni....vreodata...eu am stat ieri 8 ore si...am facut 700 tk pe trei site-uri... :( spor la banuti!
FlowerPower

christie;23670 wrote: da,buna ultima parte,m-ai facut sa rad :)) :)) sa speram ca,totusi,isi va reveni....vreodata...eu am stat ieri 8 ore si...am facut 700 tk pe trei site-uri... :( spor la banuti!

Și eu sper să-și revină, te felicit ca în asemenea condiții reziști 8 ore online:)), asta dacă nu cumva te obliga studioul... Anul asta chiar am simțim o scădere în sensul ca a fost un an cu mai multe perioade moarte. Un an zbuciumat:))))), cu zile în care ii puneam cruce și o molifta.. Și zile în care nu puteam sa îmi iau 5 minute pauza...
Sa vad pe perioada 16-31decembri cum se prezintă situația... Anul trecut a fost blana, mos Crăciun a fost tânăr, bun, și fără costum:))))

Spor la mulți $$$$$$
No avatar
arielasweet

atat de greu in luna Decembrie :( 200 tok in 6 h innebunesc de nervi care o fii problema ?
FlowerPower

arielasweet;23673 wrote: atat de greu in luna Decembrie :( 200 tok in 6 h innebunesc de nervi care o fii problema ?

Bună, problema ar fi ca au tot cheltuit cu sărbătorile lor la sfârșitul lunii noiembrie, și acum își fac aprovizionarea pentru Crăciun.. Cred ca își va reveni spre sfârșitul lunii.
Nu avem ce sa facem, luptam și rezistam :))))
No avatar
arielasweet

Anul trecut a mers foarte bine și acum 2 ani in Decembrie 😢 trist
No avatar
arielasweet

daca stau in picioare , mai dansez mai se misca cu cativa tokens , dar daca am stat jossss mortttt nimic :))) am obosit ma dor picioarele de 6 h :)))
No avatar
Pink

La fel și la mine 700tk in 6h :(
No avatar
christie

FlowerPower;23672 wrote: Și eu sper să-și revină, te felicit ca în asemenea condiții reziști 8 ore online:)), asta dacă nu cumva te obliga studioul... Anul asta chiar am simțim o scădere în sensul ca a fost un an cu mai multe perioade moarte. Un an zbuciumat:))))), cu zile în care ii puneam cruce și o molifta.. Și zile în care nu puteam sa îmi iau 5 minute pauza...
Sa vad pe perioada 16-31decembri cum se prezintă situația... Anul trecut a fost blana, mos Crăciun a fost tânăr, bun, și fără costum:))))

Spor la mulți $$$$$$

Nah,nu lucrez la studio,lucrez de acasa,dar ,pur si simplu sunt "inversunata" :)) :)) Tre sa iasa ceva din treaba asta,cat despre ziua de azi,imi venea sa ii strang de gat,pe toate trei site-urile...trei site-uri si trei useri cu multi bani voiau pvt IN ACELASI TIMP!!!!!!!!Nu cred ca e vorba despre Craciun,etc,adica,na,asta e parerea mea,pt ca in 5 ani nu am avut parte de asa ceva,de scaderea asta dramatica.Dam inainteeeee! :))
Scrie răspuns