Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Elisa

Penelope;1118 wrote: Sunt surprinsa de ce sume castigati,eu am cam 3 luni de cand lucrez, si cred ca am facut in total vreo 1500 lei in total, asa rotunjit, :(((( ma gandesc sincer ca mai bine caut un job cu salariu fix ....doar ca nu prea imi permite facultatea.Voi lucrati la studio sau de acasa?

Buna Penelope, prima data am inceput sa lucrez de acasa, dar am renuntat si am mers la studio Paradiz unde am lucrat cateva luni, pentru a avea parte de trainig specializat si sa castig mai multi bani, dar cand aveam mai mare nevoie de ajutor nu era nimeni care sa mi-l ofere, asa ca am decis sa incheiem colaborarea. Am mai fost la cateva interviuri la diverse studiouri acum fiind mai precauta, si am ales studioul Heylux unde am mereu pe cineva daca am nevoie de ajutor si am avut parte de ceea ce mi-am dorit si anume trainig specializat, suport emotional si castiguri mai mari. Iti doresc mult succes!
ralucka

cum va merge oameni buni ?:))))
No avatar
christie

ralucka;23625 wrote: cum va merge oameni buni ?:))))

Cred ca oamenii ori sunt in vacante,ori au renuntat la job...:)))))) Nu merge,sta,ba,parca da inapoi zilele astea.Si cb are probleme,iar mfc e varza,camsoda mai misca,asa,cate unul,care a uitat sa plece :))
Sara.delicious

Mfc la pamant pot spune... fata de acum o luna cand era "foarte bine" acum e insuficient..
Dezastru
Pe cb mai misca dar are probleme cand merge situ cand nu merge
EllaM.

neataa! mai cade siteul (ctb ) la cineva in dimineata asta sau doar la mine? :-S
No avatar
christie

EllaM.;23629 wrote: neataa! mai cade siteul (ctb ) la cineva in dimineata asta sau doar la mine? :-S

dap,cade...si ieri a fost cam praf,si alaltaieri putin.
EllaM.

si PFSul din constant 30 acum e 17 pana la 3 :(
ralucka

dezastru mfc in 4 ore 25 dolari . e bine rau :))) numai saraci pe acolo
No avatar
Mia

:)) eu fac de acasa ...am insa prietene care fac de la studio! nu e totul roz! Impart procente peste procente, in stanga si in dreapta ..site-ului, studioului..nu e ok! Si mai este si perioada asta ciudata, cand abia faci bani de la tine de acasa! nu stiu ce sa zic! Nu stiu ce sa zic nici de perioada asta, abia se fac bani,usseri sunt si nu sunt.. o zi buna ..3 rele :)) e halucinant si stresant! Sau poate e vina mea ..nu stiu ce sa mai cred ...
No avatar
Mia

Agnes;23293 wrote: hai pe bune studio 20?
aveti si voi in model perioada asta care l-a prins pe dumnezeu de in picior vb aia si puteti sa afirmati ca girlsfromstudio 20 merg bine?lol
la voi mai rasare cate o ciuperca asa dupa ploaie , cum a fost si cu daphny :))) a stralucit cateva perioade si acum saraca e in depresie la 1.99 si cu mai putin de 20 % pvt.
domnisoara care e acum oarecum printe primele la incasari , o sa se ofileasca si ea ....soon ! fac pariu:)))
asa ca nu va mai dati rotunzi cu un pv de aprox doua mii de dolari :))))cand celelalte modele de la voi de la studio sunt satule de stat in free chat
secretul in industria asta e sa te mentii constant , nu sa faci cateva perioada bani si dupa aia sa freci menta lol
nu mai induceti in eroare modelele , e in zadar. asa ca girls from studio 20 merg mai prost ca oricand sau ca de obicei.

:)) eu fac de acasa ...am insa prietene care fac de la studio! nu e totul roz! Impart procente peste procente, in stanga si in dreapta ..site-ului, studioului..nu e ok! Si mai este si perioada asta ciudata, cand abia faci bani de la tine de acasa! nu stiu ce sa zic! Nu stiu ce sa zic nici de perioada asta,atat pe CB cat si pe MFC.. abia se fac bani,usseri sunt si nu sunt.. o zi buna ..3 rele :)) e halucinant si stresant! Sau poate e vina mea ..nu stiu ce sa mai cred ...
Scrie răspuns