experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
alexandrualx

mai primeste cineva error 404 la transfer cont-card paxum?
deja nu mai pot cu aceasta eroare
No avatar
July

Rimela;23513 wrote: Draga fata, te sfatuiesc sa recitesti ce am scris! Postul meu nu ti-a fost adresat tie in special, deci de ce sari de cur in sus?
Nu am facut prost pe nimeni, am si specificat '' DIN NEATENTIE''
De mirat o sa ma mir in continuare, imi este greu sa cred ca se blocheaza carduri din senin, fara motiv.
Iar daca pt tine este asa greu sa ti minte '' am transferat azi la 12, se mai poate Maine la 12 ( un transfer pe zi cum spun ei, o zi=24 ore , nu 23) atunci sa-mi fie cu iertare dar esti batuta in cap

Am inteles,sa trăiți,draga fata desteapta. Sunt ocupata,nu am timp sa recitesc ce a scris domnia ta sau sa ma cert cu tine in scris. Spor la bani!
No avatar
Yvonne

Hey all. Ati primit si voi in contul de Paxum vestea ca s-a ridicat limita de extragere zilnica de la ATM la 3500$ ? S-a ridicat si limita de transfer din cont in card, cea de 500$ pe zi?
ralucka

Good news! EFT/ACH Withdrawal Limit has been permanently increased to $3,500 USD per day! Clients can access this option inside Withdraw Funds.
din pacate nu este limita de extragere zilnica , este doar pt eft si ach nu pentru folosirea cardului paxum :(
No avatar
Yvonne

ralucka;23535 wrote: Good news! EFT/ACH Withdrawal Limit has been permanently increased to $3,500 USD per day! Clients can access this option inside Withdraw Funds.
din pacate nu este limita de extragere zilnica , este doar pt eft si ach nu pentru folosirea cardului paxum :(

Atunci asteptam cardurile permanente. MS
No avatar
Foxy

Hello!
Care e diferenta intre metoda de livrare standard si expres (in afara de faptul ca la expres taxa este de 50.00$)
No avatar
Erika0001

A intrat cuiva daily payment-ul de pe Chaturbate?
No avatar
alexandrualx

si eu astept daily payout si nu mi a intrat, trebuia sa intre, nu stiu care e problema

erika pana la ora asta l ai primit? sau inca astepti?
No avatar
Guest

So...a primit cineva cardul permanent si l-a activat? Eu l-am primit astazi insa nu vad nici o optiune in cont pt a il activa, statusul in cont este inca printing si poate din cauza asta.
No avatar
alexandrualx

l ai primit prin curier sau in cutia postala?
Scrie răspuns