Cum va merge pe Chaturbate?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
andreib

corina;23015 wrote: eu ii primesc de obicei din epayments pe card Raiffeisen in 2-3 zile. Dar ar trebui sa primesti notificare de la Epayments prin email cand primesti banii.

Am primit un email de la epayments ca s-au virat 390$ in contul meu de brd. Atat , dar nu ii am pe card inca
corina

andreib;23022 wrote: Am primit un email de la epayments ca s-au virat 390$ in contul meu de brd. Atat , dar nu ii am pe card inca

dureaza intre 2-5 zile, asa zic ei pe site-ul lor. daca ai atasat corect nr de card nu vad de ce nu ar intra. eu pana acum nu am avut probleme cu epayments si il folosesc de 7 luni.
I do a thing called What I want.B-)
No avatar
arielasweet

buna , am dat un mail la chaturbate sa intreb cum pot face rost de un trafic bun , daca este bun divatraffic , si mi-au raspuns sa folosesc exoticAds.com . stie cineva cum se foloseste a folosit pana acum :? :* multumesc
No avatar
morenitta

Buna,Stie cineva o primim daily payout astazi de pe chaturbate?
No avatar
Erika0001

morenitta;23183 wrote: Buna,Stie cineva o primim daily payout astazi de pe chaturbate?

Cb au trimis de ieri un mail in care spunea ca astazi nu se vor face plati pt ca este Ziua recunostintei si bancile lor nu lucreaza.
No avatar
christie

Buna!Mai are cineva probleme cu cb zilele astea?Mie imi mai da eroare din cand in cand si se deconecteaza chatul...:/
No avatar
sss

buna! tocmai mi s-a deconectat si mie chatul si mi-a aparut ceva de genu' "broadcast authorization failed" si imi zice sa le dau mail. are idee cineva ce este?
No avatar
christie

sss;23482 wrote: buna! tocmai mi s-a deconectat si mie chatul si mi-a aparut ceva de genu' "broadcast authorization failed" si imi zice sa le dau mail. are idee cineva ce este?

da,si mie tot asa mi-a aparut,pana acum nu am mai vazut,dar am dat refresh si merge iar.e a treia zi cand face chestii de genul...
No avatar
sss

e prima oara cand mi se intampla si mie.. nu-i de bine
No avatar
nasty

Servus.
Da, si eu, de mai bine de o luna.. Nu mai reusesc sa imi ating targetul, desi lucrez mai mult acum si chiar am mai introdus elemente noi.
Membri in camera mai putini..
Scrie răspuns