corina;23015 wrote: eu ii primesc de obicei din epayments pe card Raiffeisen in 2-3 zile. Dar ar trebui sa primesti notificare de la Epayments prin email cand primesti banii.
Am primit un email de la epayments ca s-au virat 390$ in contul meu de brd. Atat , dar nu ii am pe card inca
Cum va merge pe Chaturbate?
andreib;23022 wrote: Am primit un email de la epayments ca s-au virat 390$ in contul meu de brd. Atat , dar nu ii am pe card inca
dureaza intre 2-5 zile, asa zic ei pe site-ul lor. daca ai atasat corect nr de card nu vad de ce nu ar intra. eu pana acum nu am avut probleme cu epayments si il folosesc de 7 luni.
dureaza intre 2-5 zile, asa zic ei pe site-ul lor. daca ai atasat corect nr de card nu vad de ce nu ar intra. eu pana acum nu am avut probleme cu epayments si il folosesc de 7 luni.
I do a thing called What I want.B-)
-
arielasweet
buna , am dat un mail la chaturbate sa intreb cum pot face rost de un trafic bun , daca este bun divatraffic , si mi-au raspuns sa folosesc exoticAds.com . stie cineva cum se foloseste a folosit pana acum
:* multumesc
sss;23482 wrote: buna! tocmai mi s-a deconectat si mie chatul si mi-a aparut ceva de genu' "broadcast authorization failed" si imi zice sa le dau mail. are idee cineva ce este?
da,si mie tot asa mi-a aparut,pana acum nu am mai vazut,dar am dat refresh si merge iar.e a treia zi cand face chestii de genul...
da,si mie tot asa mi-a aparut,pana acum nu am mai vazut,dar am dat refresh si merge iar.e a treia zi cand face chestii de genul...