experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Ella123

asa mi au spus si mie astazi doar ca nu am mai incercat sa scot cei 25 de @ care ii mai am pe card sa vad daca este deblocat sau nu dar problema cu trasferul persista ca am incercat am dat mail la trucash si au zis ca problema le apartine celor de la paxum ,am dat si celor de la paxum 3 mailuri sa vedem ce raspuns primesc
No avatar
July

Ella123;23454 wrote: nu vrea sa foloseasca carduri romanesti din motivul asta a platit intretinerea cardului 1 an de zile la paxum si nici macar nu la vazut la culoare

Monese este o optiune. Poate retrage pe el. Daca nu,sa ii dea mesaj lui Octav,si sa il dea pierdut,poate ii trimite altul.
No avatar
July

Ella123;23456 wrote: asa mi au spus si mie astazi doar ca nu am mai incercat sa scot cei 25 de @ care ii mai am pe card sa vad daca este deblocat sau nu dar problema cu trasferul persista ca am incercat am dat mail la trucash si au zis ca problema le apartine celor de la paxum ,am dat si celor de la paxum 3 mailuri sa vedem ce raspuns primesc

Posibil sa fie si de la paxum. Si aseara au avut probleme. Mie mi-a debocat cardul ieri pe la ora 9 seara,si abia la 7 dimineata am reusit sa dau withdraw. Ii dadusem si lui Octav email si mi-a spus sunt niste probleme la conexiunea cu banca,sa incerc mai incolo.
Eu nu pot sa dau withdraw pana la 7 dimineata,dar m-ati facut curioasa,daca aveti voi cardurile blocate,caci am vazut ca au facut un obicei din asta sau daca este de la Paxum.
No avatar
Ella123

[QUOTE=July;23457]Monese este o optiune. Poate retrage pe el. Daca nu,sa ii dea mesaj lui Octav,si sa il dea pierdut,poate ii trimite altul.[/QUia dat mereu si ii tot spune ca o sa o rezolve cat despre pierdut nu are cum sa il dea pt ca nici macar nu a fost tiparit este tot in asteptare
No avatar
July

Tocmai ce am dat withdraw pe cardul paxum si merge la mine. Spun celor care ziceau ca nu merge,in caz ca inca nu le merge,sa sune sa isi deblocheze cardul.
No avatar
Greta

acum am reusit sa transfer si in vreo 2 ore fug la bancomat sa fiu sigura ca merge si cardul
am dat emailuri azi noapte si octav a zis sa mai incerc peste cateva ore.Posibil sa fi fost conexiunea
No avatar
July

Greta;23475 wrote: acum am reusit sa transfer si in vreo 2 ore fug la bancomat sa fiu sigura ca merge si cardul
am dat emailuri azi noapte si octav a zis sa mai incerc peste cateva ore.Posibil sa fi fost conexiunea

Bv,ma bucur ca nu ai avut cardul boocat. Fugi si spune-ne si noua 😁
Da,si mie lafel mi-a spus ieri si a avut dreptate
No avatar
Greta

ma si miram sa ma blocat ca la mine e exclus sa depasesc limita pe zi. Astept sa deschida banca ca daca imi ramane cardul in bancomat sa aibe cine sa mi-l dea:)
No avatar
July

Greta;23478 wrote: ma si miram sa ma blocat ca la mine e exclus sa depasesc limita pe zi. Astept sa deschida banca ca daca imi ramane cardul in bancomat sa aibe cine sa mi-l dea:)

Nici eu nu depasesc limita,fac 1000$ la sesiune,cand fac 1500 este minune😂
Eu stiu ce li se pare lor.
De la ce banca scoti?
ralucka

July;23479 wrote: Nici eu nu depasesc limita,fac 1000$ la sesiune,cand fac 1500 este minune😂
Eu stiu ce li se pare lor.
De la ce banca scoti?

De la ce banca scoateti fetelor ? Ce li se pare suspect?
Scrie răspuns