experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Greta

n-am auzit de trucash, cu ce se ocupa si care-s telefoanele? international? nici macar la paxum nu stiu nr
No avatar
Ella123

Oldshadow;23431 wrote: si acum problema inca persista de ce oare nu rezolva ?

pe mine de la paxum mau trimis la trucahs de la trucash ma trimis la paxum fiecare da de la unu la altu niste idioti mam saturat sa ma cul cu gandul la ei si sa ma trezesc la fel niste jeguri incomnpetenti sincer
No avatar
July

Ella123;23442 wrote: rietena mea nu la primit nici pe cel temporar macar de cand a aplicat de 8 luni si mai rau este ca lucreaza cu situri care accepta numai paxum si are ft multi bani pe el ,a gandit ca daca mie mia venit cardul cat de cat mai repede asa va fi si in cazul ei si uite asa a ajuns sa dea zilnic mail si sa o tot amane are pe 20 000 de $ pe el adunati in astea 8 luni avad atasate mai multe situri(din pacate)

Prietena ta poate sa ii retraga si altfel decat pe cardul paxum. Sunt mai multe modalitati de a-ti retrage banii dupa paxum.
No avatar
July

Greta;23445 wrote: n-am auzit de trucash, cu ce se ocupa si care-s telefoanele? international? nici macar la paxum nu stiu nr

Daca citesti in discutiile anterioare,de ieri,alaltaieri o sa vezi
No avatar
Greta

am citit dar am crezut ca e un fel de card ca Monese si am trecut repede cu vederea.nu am remarcat ca are legatura cu CARDUL paxum
No avatar
July

Greta;23445 wrote: n-am auzit de trucash, cu ce se ocupa si care-s telefoanele? international? nici macar la paxum nu stiu nr

Daca ai cardul blocat,asa cum l-am avut multi,paxum nu te poate ajuta,ci doar cei de la trucash care au emis cardurile.
Ti-l deblocheaza usor. Daca ti-l deblocheaza,iar problema persista,inseamna ca este din cauza paxum-ului.
No avatar
July

Greta;23450 wrote: am citit dar am crezut ca e un fel de card ca Monese si am trecut repede cu vederea.nu am remarcat ca are legatura cu CARDUL paxum

Ideea este ca daca ti l-a blocat,nu te-a anuntat. De aceea zic sa suni sa intrebi. Ti-l deblocheaza imediat.
No avatar
July

Greta;23450 wrote: am citit dar am crezut ca e un fel de card ca Monese si am trecut repede cu vederea.nu am remarcat ca are legatura cu CARDUL paxum

Nu au bunul simt de a ne anunta. Este greu...
No avatar
Ella123

July;23447 wrote: Prietena ta poate sa ii retraga si altfel decat pe cardul paxum. Sunt mai multe modalitati de a-ti retrage banii dupa paxum.

nu vrea sa foloseasca carduri romanesti din motivul asta a platit intretinerea cardului 1 an de zile la paxum si nici macar nu la vazut la culoare
No avatar
July

*+19052129100‬ Iti cere ultimele 8 cifre dupa card si cam atat. Sau trimite-le email,doar ca o sa iti raspunda in timp de 1-2 ore.
Scrie răspuns