Erori la Paxum

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Ella123

Greta;23432 wrote: Are cineva idee ce inseamna "eroare 404" la transferul din cont in card paxum?
Prima oara am crezut ca am scris gresit codul, a doua oara am fol copy paste si iarasi eroare "money were not trasfered.try again later"
A treia oara am obsv in casuta de deasupra celei in care tastez suma de transfer -unde este suma existenta aveam o alta suma , cu mult mai mare decat cea pe care o am in account, dar am continuat si aceeasi eroare imi da.
Am mai incercat odata cu generare alt cod (m-am gandit ca poate o fi expirat),de data asta a aprut suma corecta, dar mesajul a fost acelasi :eroare 404"

Trebuie sa ii contactez sau incerc mai tarziu?
Am citit pe aici ca in alte cazuri se cer copii dupa acte; daca era in maintenance ar fi trebuit sa scrie inca de la intrarea pe pagina paxum

aceeasi problema o am si eu de cateva zile bune,am dat mail la paxum care m-au ghidat catre trucash,am dat mail la trucash si au spus ca au deblocat cardul si ca pot transfera ,am dat sa trasfer si aceeasi eroare 404 ,am sunat le-am spus si au spus ca e de la paxum nu de la ei sa iau legatura cu paxum,cum paxum nu raspunde telefonic am dat cateva mailuri si momentan nici un raspuns,am dat lui octav ,lui chris si la paxum suport sper sa o rezolve cat mai curand oricum nu am avut incredere in cardul lor acum sunt si mai dezamagita
No avatar
Greta

dar de ce sa fie blocat cardul ? O fi din cauza cardului nou (SEPA)?
Daca fac withdraw pecardul bancii ,cum faceam pana sa vina cardul temporar ,merge?
No avatar
Ella123

am o prietena care a incercat sa faca withdraw dar nu ia mers si dupa ce a sunat la ei iau zis ca nu accepta visa momentan si sa adauge pe un card facut la o banca din romania dar sa fie mastercard nu visa exact aseara a patit asta
No avatar
Ella123

Greta;23436 wrote: dar de ce sa fie blocat cardul ? O fi din cauza cardului nou (SEPA)?
Daca fac withdraw pecardul bancii ,cum faceam pana sa vina cardul temporar ,merge?

posibil si asta sa fie nu spun concret astia care este problema deja observ ca multe persoane au aceeasi problema
No avatar
Greta

pffff iar alergatura si nervi cu cardurile. macar in primavara mergea sa faci transfer pe un card romanesc, acum nici asa nu se mai poate?
Imi spui ,te rog, cum ai luat legatura cu ei? Eu stiu doar de email la Octav dar inca nu i-am scris pt ca e o probl generala vad
No avatar
Ella123

Greta;23449 wrote: pffff iar alergatura si nervi cu cardurile. macar in primavara mergea sa faci transfer pe un card romanesc, acum nici asa nu se mai poate?
Imi spui ,te rog, cum ai luat legatura cu ei? Eu stiu doar de email la Octav dar inca nu i-am scris pt ca e o probl generala vad
octav@paxum.com sau chris@yahoo.com sau support@paxum.com eu am dat astaseara la toti 3 ca mi sa luat de raspunsurile lor inutile care nu ma ajuta cu nimic
No avatar
Greta

mersi, am trimis 4 emailuri, la cele 3 adrese si la suport trucash.
Inca un mic ajutor,te rog,la nr de telef de la trucash se vb engleza sau si acolo in romana?
Am cautat pe siteul lor si este acel telef la sectiunea 'international'; sau e robot care spune 'apasati tasta pt limba chineza"?
Iar programul de funct este 9am-5 pm (est); se refera la coasta de est a Canadei,de unde-s ei, sau meridianul zero? Ca sa calculez diferenta de fus orar.
Multam!
No avatar
Ella123

Greta;23464 wrote: mersi, am trimis 4 emailuri, la cele 3 adrese si la suport trucash.
Inca un mic ajutor,te rog,la nr de telef de la trucash se vb engleza sau si acolo in romana?
Am cautat pe siteul lor si este acel telef la sectiunea 'international'; sau e robot care spune 'apasati tasta pt limba chineza"?
Iar programul de funct este 9am-5 pm (est); se refera la coasta de est a Canadei,de unde-s ei, sau meridianul zero? Ca sa calculez diferenta de fus orar.
Multam!se vorbeste engleza sau franceza si poti suna de la 4 dupa amiaza(ora noastra) pana in 12 noaptea ora noastra eu am sunat dupa ora 20 si a fost ok
No avatar
Ella123

Greta;23464 wrote: mersi, am trimis 4 emailuri, la cele 3 adrese si la suport trucash.
Multam!mie acum mia raspuns octav si a zis ca au ceva probleme de conexiune eaxct cum scria cineva mai devreme dar totusi trebuie sa suni daca ai si cardul blocat dupa aceea trebuie sa incerci peste alte cateva ore sa transferi banutii ca nu se rezolva imediat sper sa avem noroc
No avatar
Greta

mersi;daca ma grabeam putin ii sunam pana in 12 noaptea.
Nu am mesaj ca e blocat sau ca e suma depasita, e doar mesajul eroare 404, try later.
Inca nu am incercat sa transfer pe cardul romanesc ca mi-e frica sa nu-mi blocheze si acolo, sau sa dureze cateva zile. mai astept pana maine la 4 sa sun.
Scrie răspuns