Erori la Paxum

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
nikkk

Buna seara , am nevoie de putin ajutor poate cineva a mai trecut prin erorile ce le tot primesc. Incerc sa trimit o suma de bani din contul paxum pe card-ul paxum si imi tot da diferite erori indiferent de suma. Erorile ar fi:
Service temporary restricted. Please try again later;
API maintenance;
Limit exceeded;
System error;
Errors :Credit card maximum balance limit exceeded. Please enter a correct value for Amount field;
Vro idea, vrun sfat ? Multumesc
No avatar
Monika

Buna ..
si eu am aceasta eroare atunci cand incerc sa transfer banii d..service temporary restricted try again later ..
Sunt curioasa ..a aflat cineva ce se intampla pana la urma ?
Multumesc
No avatar
nikkk

Multumesc Corina habar nu am ce este acel link si cu ce ma poate ajuta. Acolo sunt cu totul si cu totul alte subiect.
No avatar
nikkk

Asta incerc si eu sa aflu care ar fi problema. Cei de la paxum nu au nici cea mai mica intentie sa raspunda la telefon, mesaje sau mail-uri !!!X( x( x( x(
No avatar
Monika

sa inteleg ca tu ai problema asta de ceva timp ? :-O
No avatar
Monika

multumesc ptr raspuns ...
sa speram ca in 24 de ore isi revine ..
desi , m i se pare incredbil ce se intampla cu paxumul asta ..de cand cu el ..jumatate din par il am alb :|
ralucka

am transferat eu acum pe cardu paxum 200 dol si a mers ...
No avatar
Monika

Buna , din nou
am reusit sa ii transfer ..acum un minut
sper sa mearga si la bancomat sa ii pot scoate ..
o sa scriu din nou maine
seara faina
No avatar
nikkk

Eu tot incerc si aceeasi problema. System error , limit exceeded, error 2 try later, API Maintenance etc. Voua va da aceeasi eroare mereu sau doar la mine sunt diferite erori ca nu mai inteleg care-i treaba....
No avatar
nikkk

Am primit acest mesaj de la paxum ca sa imi ridice limita trebuie sa le trimit poza cu face+id si sa explic care sunt motivele pentru care primesc bani si ce fel de relatie am cu expeditorul 😂😂
Are cineva vro idee ce sa le zic?
Scrie răspuns