Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
nikkk;23133 wrote: Am primit acest mesaj de la paxum ca sa imi ridice limita trebuie sa le trimit poza cu face+id si sa explic care sunt motivele pentru care primesc bani si ce fel de relatie am cu expeditorul
Are cineva vro idee ce sa le zic?
Hmm ciudat, pai ce limita ai ? Nu ai aceeasi ca noi toti 500 dolari pe zi ?
Buna. Si mie-mi apare eroare la transferul din cont pe cardul Paxum. Am transferat initial 400$..iar daca vreau sa trimit mai mult pe card, imi zice "your limit per day was exceeded". Deci se pot transfera din cont pe card DOAR 500 pe zi, iar dupa 24 d h pot face alt transfer?! Mersi.
Yvonne;23136 wrote: Buna. Si mie-mi apare eroare la transferul din cont pe cardul Paxum. Am transferat initial 400$..iar daca vreau sa trimit mai mult pe card, imi zice "your limit per day was exceeded". Deci se pot transfera din cont pe card DOAR 500 pe zi, iar dupa 24 d h pot face alt transfer?! Mersi.
Paxum este de tot rahatul ! Nu am depasit nici o limita cu nimic ultima tranzatie a fost acum 5 zile 485 $ de atunci am incercat sa trimit alti 500 si au inceput problemele, acum asta am primit de la ei:Following additional compliance requirements, to which your account is subject, we kindly ask you to provide the following:
-A photo of yourself holding your ID Card next to your face. Please make sure that the photos are of high quality, that the document is placed next to your face and that the hand with which you're holding the document is also present in the photo you send.
Also keep in mind that the information from the document needs to be clearly readable.
- The purpose of your account. The reason that you're receiving/sending funds to said accounts (what services do you provide and/or receive; what goods do you sell and or buy; what's the nature of the relation you have with the senders and/or receivers).
Please comply with the specified requirements in 30 days time, to avoid having your account limited. Also note that you can always reopen a ticket from the message center of your account.
buna ai rezolvat problema cu eroarea?daca da te rog imi poti spune si mie cum?eu am incercat si de pe aplicatia paxum si imi da eroare de cod si de pe cont si imi spune sa incerc mai tarziu de 2 sau 3 zile ma irita maxim,am dat mail la ei si au raspuns sa mai incerc o data de dimineata daca nu sa le aduc la cunostinta ca nu merge inca vad ca nu sunt seriosi deloc,ma chinui sa scot banii mei de 3 zile culmea
Ella123;23239 wrote: buna ai rezolvat problema cu eroarea?daca da te rog imi poti spune si mie cum?eu am incercat si de pe aplicatia paxum si imi da eroare de cod si de pe cont si imi spune sa incerc mai tarziu de 2 sau 3 zile ma irita maxim,am dat mail la ei si au raspuns sa mai incerc o data de dimineata daca nu sa le aduc la cunostinta ca nu merge inca vad ca nu sunt seriosi deloc,ma chinui sa scot banii mei de 3 zile culmea
Buna. Da am rezolvat.Eu aveam cardul blocat de ei si nu puteam transfera nimic pe card. Dupa mute mailuri si fire de par smulse din cap mi sa raspuns: "Regarding your card, please try to contact again our processor on their website: https://www.trucash.com/contact.aspx to unblock your card. " am dat mail la aia am sunat , au uitat si aia de mine am sunat iar si intr-un final l-am deblocat...servicii de cacatX(X(X(X(
Are cineva idee ce inseamna "eroare 404" la transferul din cont in card paxum?
Prima oara am crezut ca am scris gresit codul, a doua oara am fol copy paste si iarasi eroare "money were not trasfered.try again later"
A treia oara am obsv in casuta de deasupra celei in care tastez suma de transfer -unde este suma existenta aveam o alta suma , cu mult mai mare decat cea pe care o am in account, dar am continuat si aceeasi eroare imi da.
Am mai incercat odata cu generare alt cod (m-am gandit ca poate o fi expirat),de data asta a aprut suma corecta, dar mesajul a fost acelasi :eroare 404"
Trebuie sa ii contactez sau incerc mai tarziu?
Am citit pe aici ca in alte cazuri se cer copii dupa acte; daca era in maintenance ar fi trebuit sa scrie inca de la intrarea pe pagina paxum
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”