Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
-
NicolleAma
buna. sunt noua aici si vreau sa va intreb cum va merge pe chaturbate in perioada asta?
Là mine sunt zile si zile in privinta la bani,trec de la o estrema la alta dar urmaritori au scazut,rare ori cand mai am 1000...
Dar am invatat ca nu mai trebuie sa ma enervez pentruca mai rau fac... Stau si vad daca este o zi buna stau si trag,daca nu stau doar 4/5 ore..
Dar am invatat ca nu mai trebuie sa ma enervez pentruca mai rau fac... Stau si vad daca este o zi buna stau si trag,daca nu stau doar 4/5 ore..
-
AnnahiHunter
Si eu sunt noua ,5 tokens lol pentru 3 ore videochat acasa
((
Studio 20;23287 wrote: #girlsfromstudio20 merg bine, mai bine ca oricand
hai pe bune studio 20?
aveti si voi in model perioada asta care l-a prins pe dumnezeu de in picior vb aia si puteti sa afirmati ca girlsfromstudio 20 merg bine?lol
la voi mai rasare cate o ciuperca asa dupa ploaie , cum a fost si cu daphny
)) a stralucit cateva perioade si acum saraca e in depresie la 1.99 si cu mai putin de 20 % pvt.
domnisoara care e acum oarecum printe primele la incasari , o sa se ofileasca si ea ....soon ! fac pariu:)))
asa ca nu va mai dati rotunzi cu un pv de aprox doua mii de dolari
)))cand celelalte modele de la voi de la studio sunt satule de stat in free chat
secretul in industria asta e sa te mentii constant , nu sa faci cateva perioada bani si dupa aia sa freci menta lol
nu mai induceti in eroare modelele , e in zadar. asa ca girls from studio 20 merg mai prost ca oricand sau ca de obicei.
hai pe bune studio 20?
aveti si voi in model perioada asta care l-a prins pe dumnezeu de in picior vb aia si puteti sa afirmati ca girlsfromstudio 20 merg bine?lol
la voi mai rasare cate o ciuperca asa dupa ploaie , cum a fost si cu daphny
domnisoara care e acum oarecum printe primele la incasari , o sa se ofileasca si ea ....soon ! fac pariu:)))
asa ca nu va mai dati rotunzi cu un pv de aprox doua mii de dolari
secretul in industria asta e sa te mentii constant , nu sa faci cateva perioada bani si dupa aia sa freci menta lol
nu mai induceti in eroare modelele , e in zadar. asa ca girls from studio 20 merg mai prost ca oricand sau ca de obicei.