experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Jay

Bună din nou,citesc cu interes mesajele de aici,eu sunt noua am incercat să intru de câteva ori dar din păcate laptopul nu mă ajută deloc are procesor i5.
Mă puteți sfatui in legătură cu alt laptop sau chiar și o unitate care m ar ajuta!
Am internet de cea mai buna calitate prin fibra dar laptop îl se încinge și rămâne imaginea blocată!😥
MULȚUMESC celor cu intenție buna
No avatar
alexandrualx

Te rog nu "polua" acest topic referitor la paxum. Ai atatea thread uri unde poti intreba de problema ta. Multumesc
No avatar
Ella123

va rog frumos care a avut aceeasi problema cu mine daca cineva ma poate ajuta cu un sfat de 4 zile ma chinui sa transfer bani din paxum pe cardul paxum si imi da eroare de cod nu am schimbat nimic la setari totul este ca inainte doar ca din senin nu mai pot transfera banii,am in cont 300 am incercat cu 150 deci nu e vb de limita doar ca ma pune sa astept codul 60 de sec dupa care spune ca e eroare asta daca o fac din aplicatie,daca incerc din cont de pe pc imi spune sa incerc mai tarziu si asta se intampla de vreo 4 zile am dat mail dar se pare ca dorm pe ei
Alexabubu

Ella123;23262 wrote: va rog frumos care a avut aceeasi problema cu mine daca cineva ma poate ajuta cu un sfat de 4 zile ma chinui sa transfer bani din paxum pe cardul paxum si imi da eroare de cod nu am schimbat nimic la setari totul este ca inainte doar ca din senin nu mai pot transfera banii,am in cont 300 am incercat cu 150 deci nu e vb de limita doar ca ma pune sa astept codul 60 de sec dupa care spune ca e eroare asta daca o fac din aplicatie,daca incerc din cont de pe pc imi spune sa incerc mai tarziu si asta se intampla de vreo 4 zile am dat mail dar se pare ca dorm pe ei
suna la trucash poate e blocat cardul
No avatar
Ella123

aceeasi problema o am de 4 zile si nu stiu ce sa mai fac
No avatar
Ella123

poti te rog sa ma ajuti cu un numar de tel?
Alexabubu

Ella123;23266 wrote: poti te rog sa ma ajuti cu un numar de tel?
scrii exact asa +19052129100 si suni..eu p la 4 am sunat s am asteptat cateva min pana m a preluat un operator. Bafta.
No avatar
Ella123

multumesc tare mult sper sa o rezolv cat mai curand,stii cumva ce intrebari urmeaza sa imi puna?sper sa nu ma intrebe prea multe detalii despre provenienta banilor sau etc spune te rog mult exact cam ce te au intrebat multumesc tare mult
No avatar
Ella123

Alexabubu;23263 wrote: suna la trucash poate e blocat cardul
intr adevar cardul pare a fi blocat deoarece aveam 25 de $ pe el si nu am putut scoate bani dar nu ma anuntat nimeni ca ar fi blocat sau care ar fi motivul,crezi ca cu email la paxum se poate cumva rezolva problema?
Alexabubu

Ella123;23279 wrote: intr adevar cardul pare a fi blocat deoarece aveam 25 de $ pe el si nu am putut scoate bani dar nu ma anuntat nimeni ca ar fi blocat sau care ar fi motivul,crezi ca cu email la paxum se poate cumva rezolva problema?

nu te anunta nimeni daca e blocat cardul.. Iti dai singura seama cand vrei sa transferi banii dp cont p card sau cand vrei sa retragi f la ATM. Nu stiu ce o sa te intrebe..dar mie mi au cerut ultimele 8 cifre dp card s numele.atat. Doar trucash iti poate rezolva problm. Suna la ei.
Scrie răspuns