experienta mea cu paxum recente
am o impresie ... daca scoti de la mai multe atm -uri la banci diferite nu cred ca patesti asta ... dar ce pana mea daca eu fac 20.000 dol pe site si primesc plata , unica posibilitate este sa scot 500 zilnic... altfel cum imi scot banii ? lor asta li se pare frauda ? caca
Strainii sunt invatati sa foloseasca in orice moment al zilei cardul, mai putin cash-ul. Si lor cred ca li se pare suspect sa scoatem cateva zile la rand cate 500$. Unui membru de-al meu i-au cerut o data confirmare pt ca a cumparat foarte multi tk pe CB in ziua aceea.
Eu nu, insa cred ca e mai bine asa intr-un fel. Zicea cineva ieri ca i s-a spart cardul FCP, cred ca se referea la clonat si ca a ramas fara cei 5800$ de pe el. Mai bine ma blochezi si stau 24h fara bani decat sa raman fara tot. Siguranta pe primul lor, parerea mea!
Si tot cu FCP prietena mea a pierdut 300$. A dat sa ii scoata, i-a dat cardul, a auzit cum se numara banii la nesfarsit si nu i-a mai dat nimic. S-a oprit bancomatul din numarat si nu a mai scos niciun ban. In balanta cardului insa ii apareau -300$. Cu ajutorul bancii din Romania le-a demonstrat celor de la FCP ca nu a scos niciun ban, i-au spus ca isi va primii banii in termen de 90 zile si nimic nici pana in ziua de azi! La fiecare mail primea acelasi raspuns: ne cerem scuze bla bla bla o sa aveti banii in cel mai scurt timp. Pana s-a resemnat pff.
-
arielasweet
buna , am dat un mail la chaturbate sa intreb cum pot face rost de un trafic bun , daca este bun divatraffic , si mi-au raspuns sa folosesc exoticAds.com . stie cineva cum se foloseste a folosit pana acum
:* multumesc