experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
ralucka

am mai folosit si fcp cu daily pay si in 6 ore ii aveam , nu stiu cum tie iti intrau asa tarziu
No avatar
erika9

O singura data am primit super repede, m-am si mirat. In 6-8h i-au trimis, dar in rest ii primesc in aproximativ 20h.
ralucka

acum stau cu grija pana ii primesc am mai si facut 2 :)))) i-am trimis si email lu octav haha
No avatar
alexandrualx

ii primesti stai linistita
Alexabubu

Deci am fost la ATM acum s am cardul blocat spunr tranzactie nepermisa si nici sa transfer dp cont p card nu pot .plus ca am niste bani aiurea p cont d la ei. Sa rezolv problema asta d adio paxum. Astia chiar isi bat joc blocheaza conturi si carduri cum vrea **** lor ca ma luat dracu chiar. S nici n au bunu simt sa anunte.
ralucka

pfff :( ma sperie aceasta situatie , doamne dar asa din senin ? gandeste-te bine ce ti s-r fi putut intampla , ai olosit cardul la vreun atm dubios ?
Alexabubu

ralucka;23039 wrote: pfff :( ma sperie aceasta situatie , doamne dar asa din senin ? gandeste-te bine ce ti s-r fi putut intampla , ai olosit cardul la vreun atm dubios ?
acelasi ATM il folosesc mereu. S nu a facut niciodata figuri. Le am dat ticket sper in 5 ani jumate sa raspunda ca asa se misca astia .viteza melcului. Sincer nu stiu voi c parere aveti dar eu am terminat o cu paxum inainte sa ma trezesc cu banii disparuti definitiv..si sa ne dea **** la toti. Ca nu m ar mira la cat de neseriosi sunt
Alexabubu

Am sa i dau mail s lui octav sa vad daca ajuta la ceva.
Alexabubu

Cun naiba dau mail celor d la paxum ca am o caruta d nervi. Ce adresa d email au. Stie cineva. Uite c fac eu la ora asta in loc sa dorm.. Din cauza unor incompetenti.
Alexabubu

Scarface0293;23043 wrote: Da i mail lui Octav...ce anume vrei sa stii poate te ajut
i am dat mailuri.. Nu raspunde deloc de 6 ore.. Am deschis ticket p contul d paxum le am dat s email celor d la paxum. Vreau sa stiu dc mama dracu mi au blocat cardul..s nici dp cont p cardul paxum nu pot transfera
Scrie răspuns