Alexabubu;23006 wrote: stiu de ce imi zice asa. Mie imi apar 5400 d dolari aiurea p card ..plus c vreau sa transfer banii mei de drept. D aia nu mi da voie ca am depasit limita de 5000. De unde frate am eu banii aia p card..
Tu faci pe browser sau prin aplicatia Paxum?
experienta mea cu paxum recente
-
alexandrualx
Alexabubu;23008 wrote: de pe google chrome..are vreo importanta
Alexabubu ai cardul banat!! Exact asa am patit si eu cu aceleasi erori, iti apare balance la credit card 5000 deoarece faci transferul si apoi ti l restituie, stai linistita daca apesi in dreapta refresh balance o sa iti apara soldul actual. Deci ai cardul banat 100%. Iti faci nervi degeaba, suna i sa ti l deblocheze
Intr un final o sa iti dea eroare 2 cand vrei sa faci transfer.
Acum am scos banii eu de pe ambele carduri.
Alexabubu ai cardul banat!! Exact asa am patit si eu cu aceleasi erori, iti apare balance la credit card 5000 deoarece faci transferul si apoi ti l restituie, stai linistita daca apesi in dreapta refresh balance o sa iti apara soldul actual. Deci ai cardul banat 100%. Iti faci nervi degeaba, suna i sa ti l deblocheze
Intr un final o sa iti dea eroare 2 cand vrei sa faci transfer.
Acum am scos banii eu de pe ambele carduri.
-
alexandrualx
ralucka;23025 wrote: hmm am dat azi la ora 1600 un daily pay pe cb si nici acum nu au intrat banii
, acum 25 min am mai dat un daily pay . nu am primit banii din cauza ca e mentenanta la paxum ?
Pai cb trimite banii la sfarsitul zilei respective, ziua se termina la ora 9 dimineata, eu mereu cand fac daily payout imi intra urmatoarea zi de regula ora 16-17, si daca fac transferul tarziu gen 2, 3 dimineata intra undeva la ora 19, 20
Pai cb trimite banii la sfarsitul zilei respective, ziua se termina la ora 9 dimineata, eu mereu cand fac daily payout imi intra urmatoarea zi de regula ora 16-17, si daca fac transferul tarziu gen 2, 3 dimineata intra undeva la ora 19, 20
-
alexandrualx
aveai noroc, niciodata nu am patit asa in ultimii 3 ani, mereu primeam in jurul pranzului iar daca faceam noaptea spre dimineata transferul intrau in jur de ora 19-20