ralucka;22993 wrote: alexa poti sa intrebi te rog cand isi revine paxum ?
orice problema ai , le loghezi pe mailul dupa care ai facut contul si ii dai mesaj lui Octav ( octav@paxum.com)
experienta mea cu paxum recente
alexandrualx;22989 wrote: Si daca e sa il ai blocat se rezolva in 5 minute, doar sa suni dupa ora 19.00, eu am sunat in jur de 20-21 si nici nu a trebuit sa astept in telefon.
Poti folosi si varianta prin mail si la fel de repede ti-l deblocheaza, am trecut eu prin asta...
Poti folosi si varianta prin mail si la fel de repede ti-l deblocheaza, am trecut eu prin asta...
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Gata si-a revenit. Am transferat eu acum pe cardul paxum.
Alexabubu;23001 wrote: Doamne fereste acuma imi apar in pending ca am 5000 d dolari
))) au inebunit astia fratilor
Sa stii ca mi s-a intamplat si mie treaba asta de cateva ori. Imi apareau 3000$
Alexabubu;23001 wrote: Doamne fereste acuma imi apar in pending ca am 5000 d dolari
erika9;23002 wrote: Gata si-a revenit. Am transferat eu acum pe cardul paxum.
eu inca nu pot transfera.. Imi tot zice funds werent transfered. Sper ca asta nu inseamna ca e blocat cardul
eu inca nu pot transfera.. Imi tot zice funds werent transfered. Sper ca asta nu inseamna ca e blocat cardul
Alexabubu;23003 wrote: eu inca nu pot transfera.. Imi tot zice funds werent transfered. Sper ca asta nu inseamna ca e blocat cardul
Incearca sa suni la ei daca persista problema.
Alexabubu;23004 wrote: Acuma imi zice credit card maximum balance limit exceeded.. Please enter a correct value for Amount field. Ce naiba mai vor astia
Ai transferat in ultimile 24h bani? Vezi ca nu poti transfera mai mult de 500$/24h
Incearca sa suni la ei daca persista problema.
Alexabubu;23004 wrote: Acuma imi zice credit card maximum balance limit exceeded.. Please enter a correct value for Amount field. Ce naiba mai vor astia
Ai transferat in ultimile 24h bani? Vezi ca nu poti transfera mai mult de 500$/24h
erika9;23005 wrote: Incearca sa suni la ei daca persista problema.
stiu de ce imi zice asa. Mie imi apar 5400 d dolari aiurea p card ..plus c vreau sa transfer banii mei de drept. D aia nu mi da voie ca am depasit limita de 5000. De unde frate am eu banii aia p card..
stiu de ce imi zice asa. Mie imi apar 5400 d dolari aiurea p card ..plus c vreau sa transfer banii mei de drept. D aia nu mi da voie ca am depasit limita de 5000. De unde frate am eu banii aia p card..