experienta mea cu paxum recente
Eu o sa fac suport si ii voi da si lui un mail. Cine stie daca il vede? Cred ca e asediat acum, exact ca atunci cand s-a inchis FCP...
Last Edit: Acum am vorbit cu prietena mea si zice ca a putut transfera acum 2 ore din contul paxum catre card fara probleme, dar e la munca momentan si nu stie daca ii poate scoate de la ATM. Am vazut ca se plangea cineva ca nu poate scoate banii de pe card.
Last Edit: Acum am vorbit cu prietena mea si zice ca a putut transfera acum 2 ore din contul paxum catre card fara probleme, dar e la munca momentan si nu stie daca ii poate scoate de la ATM. Am vazut ca se plangea cineva ca nu poate scoate banii de pe card.
Mie imi e frica sa incerc sa transfer sincer. Zicea cineva intr-o postare anterioara ca sta cu banii blocati pe card. Am dat mail, macar sa ne spuna ceva, sa stim daca transferam prin EFT (in caz ca merge). Nu ma ajuta cu nimic daca ii pot transfera, dar stau cu ei blocati.
Mi-a raspuns Octav la mail si a zis ca merge sa scoatem banii de pe card, nu are cum sa nu mearga. Poate a incercat sa scoata de la un ATM fara bani, mi s-a mai intamplat si mie sa imi inapoieze cardul cu mesaj "Aceasta tranzactie nu a putut fi finalizata". Nu iti zice ca nu au bani in ATM.
Si mi-a mai zis ca e mentenanta cateva ore, maxim 24h si de aia nu putem sa transferam banii. M-am mai linistit
)
Si mi-a mai zis ca e mentenanta cateva ore, maxim 24h si de aia nu putem sa transferam banii. M-am mai linistit
-
alexandrualx
Salutare, da si eu primesc acelasi mesaj service temporary bla bla, vedeti daca aveti probleme si cu cardul (bani pe el iar bancomatul refuza sa va dea), ori nu are bani bancomatul si incercati altul, iar daca si acela refuza inseamna ca aveti cardul blocat (asa am patit si eu) m am trezit ca vineri ( acum 4 zile) aveam cardul blocat, depomana deschideti ticket sau ii scrieti lui Octav, de carduri se ocupa firma trucash. Eu i am sunat personal si in 5 minute mi au deblocat cardul si am reusit sa scot banii. Ideea e acum sa rezolve si problema cu service bla bla.. Nr de telefon pentru a suna din Romania trucash si programul lor de lucru : International: 1-905-212-9100
Live Customer Service:
Mon – Fri: 9AM – 5PM (EST)
Live Customer Service:
Buna. Eu am dat withdraw dupa contul paxum pe cardul paxum pe 16 la 500$ si pe 17 la alti 500$,iar astazi pe 19, prin aplicatia paxum pe telefon ,i-am scos de la Banca Romaneasca in doua transe bineinteles,ca pe toti odata nu avem cum din nefericire. Adica a mers... momentan... nu am avut probleme sesiunea asta... sper sa se rezolve,caci va inteleg prin ce treceti. Este absurd,unora sa mearga si altora ba...
alexandrualx;22982 wrote: Salutare, da si eu primesc acelasi mesaj service temporary bla bla, vedeti daca aveti probleme si cu cardul (bani pe el iar bancomatul refuza sa va dea), ori nu are bani bancomatul si incercati altul, iar daca si acela refuza inseamna ca aveti cardul blocat (asa am patit si eu) m am trezit ca vineri ( acum 4 zile) aveam cardul blocat, depomana deschideti ticket sau ii scrieti lui Octav, de carduri se ocupa firma trucash. Eu i am sunat personal si in 5 minute mi au deblocat cardul si am reusit sa scot banii. Ideea e acum sa rezolve si problema cu service bla bla.. Nr de telefon pentru a suna din Romania trucash si programul lor de lucru : International: 1-905-212-9100
Live Customer Service:
cand aveai cardul blocat p contul de paxum tot verified active scria?
Live Customer Service:
cand aveai cardul blocat p contul de paxum tot verified active scria?