Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
FlowerPower

As putea sa spun ceva urat despre atitudinea ta, dar nu meriți, atâta poți.. Se și vede,în privința banilor crede-mă ca stau destule de bine, îmi cer scuze nu ma pot compara cu tine model de top care face 10000-20000$ la perioada 😂😂😂😂😂😂
FlowerPower

Și eu tot mi-am spus o părere dar se pare ca tu ești prea frustrata pentru a asculta și pariurile altora😂😂😂😂, daca ai și aceiași atitudine cu membrii... Îmi e clar 😂😂😂😂😂😂
Ann

FlowerPower;22651 wrote: As putea sa spun ceva urat despre atitudinea ta, dar nu meriți, atâta poți.. Se și vede,în privința banilor crede-mă ca stau destule de bine, îmi cer scuze nu ma pot compara cu tine model de top care face 10000-20000$ la perioada 😂😂😂😂😂😂

Nu obisnuiesc sa cataloghez(cum fac altii)dar daca eu sunt superficiala doar pentru ca nu ti am spus ce doreai tu sa auzi, afla ca tu esti disperata.Poate crezi ca stii in teorie cum se procedeaza, sau cum ai fost tu invatata la un studio, dar practica te omoara.Ar trebui sa stii ca nu pentru toti se aplica aceeasi tactica.Intre timp membrii s au mai schimbat si cauta diversitate si persoane reale iar disperarea se simte si nu e deloc atragatoare.Eu doar incercam sa ti sustin moralul ''and to not settle for less'' dar sigur tu poti continua cu genul asta de ''lame excuses'' (petreceri,inmormantari,taieri de mot)Banuiesc ca nici astazi nu ti au iesit pasentele si de acolo frustrarea.Sfatul meu.Reprofileaza te
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
FlowerPower

Spui ca nu cataloghezi, dar o faci și într o maniera destul de urâtă.... Oricum nu iau în seama ceea ce spui tu, nu sunt nici disperata, nu sunt genul care se vinde ieftin, altfel îmi luam un job normal și îmi vedeam de treaba.
Faptul ca am o opinie diferita fata de a ta, nu trebuie sa dai cu parul:)))),fiecare este diferit în felul și acționează cum simte, și cum se simte bine.
Ceea ce faci tu, si ce bani faci tu nu ma interesează, doar ca m-a deranjat atitudinea ta acră, se putea un răspuns civilizat chiar dacă aveai o opinie diferita și nu era ceea ce vroiam sa aud.
Elisa

Astazi am facut 76 de dolari pe Jasmin, 6649 de credite pe Flirt4Free si aproximativ 80 de dolari pe celelalte site-uri, avand in vedere ca sunt la inceput eu sunt foarte multumita. Lucrez de la studio Heylux si consider ca am facut cea mai buna alegere. Incasarile mele cresc incet dar sigur de la o zi la alta si sper in curand sa reusesc sa imi cumpar masina dorita, un Audi A3 <3
Personalul de aici e super dragut, chiar mi-au facut un cadou la a 5-a tura :x sunt foarte incantata de alegerea facuta. :x
No avatar
Abigail99

Buna fetelor sunt nouo aici si as avea niste intrebari...
Pana acu 2 saptamani imi mergea super pe chaturbate,ajunsesem pe prima pagina si intro seara am facut si 20.000 tk,eram foarte incantata,dintro data cum a inceput noua perioada ma aruncat pe a 3 pagina si acu ma arunca dupa 1 pe a nu stiu cata,au inceput sa aibe ei probleme? Pentruca am vazut ca se si bloca situ sa o fi de la mine?.... Nu stiu ce sa fac,mam chinuit atat sa ajung aici si o iau rasna....
si as vrea sa va mai intreb cum este flirt4free? Cum functioneaza si cat de bine se castiga? Pana acu mam setat doar pe un site dar as incerca si 2 de o data...
Baietzelu

Abigail99;22801 wrote: Buna fetelor sunt nouo aici si as avea niste intrebari...
Pana acu 2 saptamani imi mergea super pe chaturbate,ajunsesem pe prima pagina si intro seara am facut si 20.000 tk,eram foarte incantata,dintro data cum a inceput noua perioada ma aruncat pe a 3 pagina si acu ma arunca dupa 1 pe a nu stiu cata,au inceput sa aibe ei probleme? Pentruca am vazut ca se si bloca situ sa o fi de la mine?.... Nu stiu ce sa fac,mam chinuit atat sa ajung aici si o iau rasna....
si as vrea sa va mai intreb cum este flirt4free? Cum functioneaza si cat de bine se castiga? Pana acu mam setat doar pe un site dar as incerca si 2 de o data...

De cat timp ai contu pe chaturbate?
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
MihaelaMk

hello ! cum va merge in ultima vreme ? la mine este o scadere destul de mare de cateva saptamani :D si ma intrebam oare daca este o problema generala sau doar eu trec printr-o perioada mai proasta .
No avatar
Abigail99

Nu de foarte mult,cred ca vreo 6 luni dar de vreo 3 ma tin de el stand mereu 8 ore cel putin pe zi,acu o sa incerc sa stau vreo 12/15 ore si poate nu mai ma arunca mereu pe a 3 pagina cand intru....
ralucka

cum va merge ? mie mi se pare ca au saracit de tot astia si nici membri noi nu prea sunt :( nu e trafic
Scrie răspuns