arabu1988;22473 wrote: orice transfer sa face pana pe data de 16 ora 9 dimineata intra pe 17-18-19 toti sa adauge pe contu tau si cand vine ziua de plata intra toti odata
Eu ma refeream daca pana se termina perioada pot de exemplu in fiecare zi sa fac transferul de token in $ sau doar odata se poate?
Cum va merge pe Chaturbate?
andreib;22474 wrote: Eu ma refeream daca pana se termina perioada pot de exemplu in fiecare zi sa fac transferul de token in $ sau doar odata se poate?
poti sa fac in fie care zi si totul sa adauge pe contu tau si in ziua de plata primest toti odata
poti sa fac in fie care zi si totul sa adauge pe contu tau si in ziua de plata primest toti odata
We only have what we Give
Nu cred ca are rost sa deschid un nou topic si sa fiu sincera nici nu stiu
)
Asadar, fetelor, pe ce site-uri care sa fie in concordanta cu Chaturbate mai lucrati si sa mearga cat de cat, sa completeze acolo... Ca mfc , nu mai are nicio sansa. Il tineam pe acesta deschis langa CB , dar ma gandesc serios sa renunt la el..
Asadar, fetelor, pe ce site-uri care sa fie in concordanta cu Chaturbate mai lucrati si sa mearga cat de cat, sa completeze acolo... Ca mfc , nu mai are nicio sansa. Il tineam pe acesta deschis langa CB , dar ma gandesc serios sa renunt la el..
Erika0001;22479 wrote: Nu cred ca are rost sa deschid un nou topic si sa fiu sincera nici nu stiu
)
ca baiat poti sa iti recomand Cam4 din ce stiu e bun
poti sa vezi cum ptrec lucrurle acolo
ca baiat poti sa iti recomand Cam4 din ce stiu e bun
We only have what we Give
arabu1988;22480 wrote: ca baiat poti sa iti recomand Cam4 din ce stiu e bun poti sa vezi cum ptrec lucrurle acolo
Mie imi par hoti, sincer, am avut 2 experiente neplacute in trecut cu ei. O data un hacker mi-a spart parole la fb si calculator, mi-a facut niste faze f nasoale.. stiu ca era de acolo pt ca avusesem o altercatie cu cineva.. ma rog n--are legatura cu site-ul , dar mi-a lasat un gust amar..
Si alta data mi-au inchis contul pt ca nu eram in camera si mi l-au inchis cu tot cu 500 $ pe care nu i-am mai vazut.. adica nu prea ma risc..
Mie imi par hoti, sincer, am avut 2 experiente neplacute in trecut cu ei. O data un hacker mi-a spart parole la fb si calculator, mi-a facut niste faze f nasoale.. stiu ca era de acolo pt ca avusesem o altercatie cu cineva.. ma rog n--are legatura cu site-ul , dar mi-a lasat un gust amar..
Si alta data mi-au inchis contul pt ca nu eram in camera si mi l-au inchis cu tot cu 500 $ pe care nu i-am mai vazut.. adica nu prea ma risc..