Cum va merge pe Chaturbate?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
andreib

arabu1988;22473 wrote: orice transfer sa face pana pe data de 16 ora 9 dimineata intra pe 17-18-19 toti sa adauge pe contu tau si cand vine ziua de plata intra toti odata

Eu ma refeream daca pana se termina perioada pot de exemplu in fiecare zi sa fac transferul de token in $ sau doar odata se poate?
arabu1988

andreib;22474 wrote: Eu ma refeream daca pana se termina perioada pot de exemplu in fiecare zi sa fac transferul de token in $ sau doar odata se poate?

poti sa fac in fie care zi si totul sa adauge pe contu tau si in ziua de plata primest toti odata
We only have what we Give
No avatar
christie

Buna!mai are cineva probleme cu cb azi?de dim imi face figuri...
No avatar
Erika0001

Merge greu, se incarca greu.. vad ca toata lumea are probleme. Probabil sunt f multi online..
No avatar
Erika0001

christie;22476 wrote: Buna!mai are cineva probleme cu cb azi?de dim imi face figuri...

mbru

Merge greu, se incarca greu.. vad ca toata lumea are probleme. Probabil sunt f multi online..
No avatar
Erika0001

Nu cred ca are rost sa deschid un nou topic si sa fiu sincera nici nu stiu :))
Asadar, fetelor, pe ce site-uri care sa fie in concordanta cu Chaturbate mai lucrati si sa mearga cat de cat, sa completeze acolo... Ca mfc , nu mai are nicio sansa. Il tineam pe acesta deschis langa CB , dar ma gandesc serios sa renunt la el..
arabu1988

Erika0001;22479 wrote: Nu cred ca are rost sa deschid un nou topic si sa fiu sincera nici nu stiu :))
Asadar, fetelor, pe ce site-uri care sa fie in concordanta cu Chaturbate mai lucrati si sa mearga cat de cat, sa completeze acolo... Ca mfc , nu mai are nicio sansa. Il tineam pe acesta deschis langa CB , dar ma gandesc serios sa renunt la el..

ca baiat poti sa iti recomand Cam4 din ce stiu e bun 😂 poti sa vezi cum ptrec lucrurle acolo
We only have what we Give
No avatar
Erika0001

arabu1988;22480 wrote: ca baiat poti sa iti recomand Cam4 din ce stiu e bun  poti sa vezi cum ptrec lucrurle acolo

Mie imi par hoti, sincer, am avut 2 experiente neplacute in trecut cu ei. O data un hacker mi-a spart parole la fb si calculator, mi-a facut niste faze f nasoale.. stiu ca era de acolo pt ca avusesem o altercatie cu cineva.. ma rog n--are legatura cu site-ul , dar mi-a lasat un gust amar..
Si alta data mi-au inchis contul pt ca nu eram in camera si mi l-au inchis cu tot cu 500 $ pe care nu i-am mai vazut.. adica nu prea ma risc..
No avatar
babydoll

Da eu nu pot sa intru online. Imi apare software update required. Si nu stiu cum se face dar americancele si indiencele sunt online dar noua nu ne merge.
EllaM.

christie;22476 wrote: Buna!mai are cineva probleme cu cb azi?de dim imi face figuri...

Si aseara avea probleme, un lag fantastic... si e de la ei 100% fiindca pe celalalt site pe care stau se vedea totul ok
Scrie răspuns