Pareri MFC (My Free Cams)

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Alexabubu

Erika0001;22014 wrote: Wow.. credeam ca eu am o problema.. crezand ca mi s-a cam luat de ei si nu mai sunt asa draguta , deja recunoscandu-i pe cei cu bani si pe freeloaders.. Dar se pare ca MFC-ul a scazut drastic la toata lumea.. Nu stiu ce se intampla cu el, il tin deschis de complezenta.. poate mai cere cineva ceva si mai ridic users pe Chaturbate.. numai nesimtiti ...
da asa e..si cand ma gandesc ca e un site foarte bun ..se fac banii repede..daca ai membrii sa te sustina..pacat. Nu stiu de ce s a dus in cap. Parca i a inghitit pamantul ..foarte putini se mai logheaza. Iar de ce noi nici numai zic cat sunt de cersetori s milogi..
No avatar
Erika0001

Alexabubu;22015 wrote: da asa e..si cand ma gandesc ca e un site foarte bun ..se fac banii repede..daca ai membrii sa te sustina..pacat. Nu stiu de ce s a dus in cap. Parca i a inghitit pamantul ..foarte putini se mai logheaza. Iar de ce noi nici numai zic cat sunt de cersetori s milogi..

Si eu cedez curand.. sunt logata de 2 ore pe el.. deja sunt intrebata .. "what can u offer for 50 tok" ... :)):)):)) devine frustrant..
Alexabubu

Erika0001;22016 wrote: Si eu cedez curand.. sunt logata de 2 ore pe el.. deja sunt intrebata .. "what can u offer for 50 tok" ... :)):)):)) devine frustrant..

spune le si tu.. Middle finger .. :))
No avatar
Erika0001

Buna seara, fetelor! Voiam sa va intreb va mai merge site-ul asta de vreun fel. Cel putin perioada asta a fost dezastru.. Useri vechi deja intra si iti cer show uri pe datorie .. :)) Zici ca au inebunit.. Mai e ceva de capul lui sau doar nervi de facut?
Alexabubu

Erika0001;22335 wrote: Buna seara, fetelor! Voiam sa va intreb va mai merge site-ul asta de vreun fel. Cel putin perioada asta a fost dezastru.. Useri vechi deja intra si iti cer show uri pe datorie .. :)) Zici ca au inebunit.. Mai e ceva de capul lui sau doar nervi de facut?
doar nervi si injuraturi..
No avatar
Erika0001

Alexabubu;22337 wrote: doar nervi si injuraturi..

Deci nu sunt singura cu aceeasi parere..
Alexabubu

Erika0001;22338 wrote: Deci nu sunt singura cu aceeasi parere..

nici macar userii aia vechi numai intra..au saracit toti..
ralucka

Confirm! Mfc a devenit f saracios: membri noi 0, cei vechi vor totul pe gratis o sa mi scoata peri albi😭
No avatar
alicia

Credeam ca am patit eu crva ,dar vad ca la nimeni nu mai merge
Alexabubu

D cand lucrez p mfc au mai fost perioade proaste rau..s mereu si a revenit .. O sa si revina s d data asta..nu da mfc ul faliment :))
Scrie răspuns