Erika0001;22014 wrote: Wow.. credeam ca eu am o problema.. crezand ca mi s-a cam luat de ei si nu mai sunt asa draguta , deja recunoscandu-i pe cei cu bani si pe freeloaders.. Dar se pare ca MFC-ul a scazut drastic la toata lumea.. Nu stiu ce se intampla cu el, il tin deschis de complezenta.. poate mai cere cineva ceva si mai ridic users pe Chaturbate.. numai nesimtiti ...
da asa e..si cand ma gandesc ca e un site foarte bun ..se fac banii repede..daca ai membrii sa te sustina..pacat. Nu stiu de ce s a dus in cap. Parca i a inghitit pamantul ..foarte putini se mai logheaza. Iar de ce noi nici numai zic cat sunt de cersetori s milogi..
Pareri MFC (My Free Cams)
Alexabubu;22015 wrote: da asa e..si cand ma gandesc ca e un site foarte bun ..se fac banii repede..daca ai membrii sa te sustina..pacat. Nu stiu de ce s a dus in cap. Parca i a inghitit pamantul ..foarte putini se mai logheaza. Iar de ce noi nici numai zic cat sunt de cersetori s milogi..
Si eu cedez curand.. sunt logata de 2 ore pe el.. deja sunt intrebata .. "what can u offer for 50 tok" ...
):)):)) devine frustrant..
Si eu cedez curand.. sunt logata de 2 ore pe el.. deja sunt intrebata .. "what can u offer for 50 tok" ...
Buna seara, fetelor! Voiam sa va intreb va mai merge site-ul asta de vreun fel. Cel putin perioada asta a fost dezastru.. Useri vechi deja intra si iti cer show uri pe datorie ..
) Zici ca au inebunit.. Mai e ceva de capul lui sau doar nervi de facut?
Erika0001;22335 wrote: Buna seara, fetelor! Voiam sa va intreb va mai merge site-ul asta de vreun fel. Cel putin perioada asta a fost dezastru.. Useri vechi deja intra si iti cer show uri pe datorie ..
) Zici ca au inebunit.. Mai e ceva de capul lui sau doar nervi de facut?
doar nervi si injuraturi..
doar nervi si injuraturi..