Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Alexys94

Deci pe mine ma doare capul cand vad despre ce sume vb ... eu lucrez la single de un an de zile ... mai mult de 1200-1400$ pe perioada nu am facut niciodata .. ba chiar in ultimele luni mai mult de 700$ pe perioada nu fac ... :( nu inteleg de ce.. Eu fac de acasa pe cont propriu.. deci nu pot intelege ce faceti , cum faceti de ajungeti la 5000-7000$ pe luna ... si nu ca m-as lauda , dar nu arat urat deloc adica arat destul de binisor .. deci nu imi dau seama ce fac gresit de nu pot face multi bani si eu . Cel putin in ultimele trei luni la mine este super varza ... am zile in care stau 2 ore si fac 10-15$ si ies ptca nu suport sa stau degeaba ...
No avatar
Buttercup

Alexys94;22344 wrote: Deci pe mine ma doare capul cand vad despre ce sume vb ... eu lucrez la single de un an de zile ... mai mult de 1200-1400$ pe perioada nu am facut niciodata .. ba chiar in ultimele luni mai mult de 700$ pe perioada nu fac ... :( nu inteleg de ce.. Eu fac de acasa pe cont propriu.. deci nu pot intelege ce faceti , cum faceti de ajungeti la 5000-7000$ pe luna ... si nu ca m-as lauda , dar nu arat urat deloc adica arat destul de binisor .. deci nu imi dau seama ce fac gresit de nu pot face multi bani si eu . Cel putin in ultimele trei luni la mine este super varza ... am zile in care stau 2 ore si fac 10-15$ si ies ptca nu suport sa stau degeaba ...

Citeste Ho Tactics, o sa înțelegi apoi ca e strict vorba de atitudine și cum sa te vinzi mai bine. Chatul e despre abilitatea ta de a vinde fantezii pe bani multi, cu cat esti mai natural si credibil, cu atât atunci sume mai mari. Plus ca la mijloc e si o grămadă de munca, banii aia ii faci după luni-ani de zile.
Studio 20

Alexys94;22344 wrote: Deci pe mine ma doare capul cand vad despre ce sume vb ... eu lucrez la single de un an de zile ... mai mult de 1200-1400$ pe perioada nu am facut niciodata .. ba chiar in ultimele luni mai mult de 700$ pe perioada nu fac ... :( nu inteleg de ce.. Eu fac de acasa pe cont propriu.. deci nu pot intelege ce faceti , cum faceti de ajungeti la 5000-7000$ pe luna ... si nu ca m-as lauda , dar nu arat urat deloc adica arat destul de binisor .. deci nu imi dau seama ce fac gresit de nu pot face multi bani si eu . Cel putin in ultimele trei luni la mine este super varza ... am zile in care stau 2 ore si fac 10-15$ si ies ptca nu suport sa stau degeaba ...

Nu stim din ce oras esti dar, daca esti intr-unul din orasele unde avem noi sedii (https://www.studio-20.ro/studio-videochat-locatii.html) iti lansam o provocare. Vino la noi, lucreaza 3 luni pe program full time si asculta-ne ce te invatam Daca, dupa 3 luni, nu ajungi sa castigi macar 3000$ pe perioada, iti dam noi 3000$ cadou! Daca ajungi la 3000$ pe perioada sau peste, tot ce te rugam sa sa revii aici sa povestesti public asta. Ce zici?
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
No avatar
nmuser

Undeva gresesti,sunt baieti care fac 2.5/3k$ pe sesiune,sigur undeva gresesti,poate internet,lumini,pc...sau poate atitudinea ta,nu cunosc, nu critic,doar incerc sa ajut:)!
Studio 20

Chillyourheart;22358 wrote: Stiu destule fete care au plecat deprimate de la voi . Buna asta cu 3000$ cadou nu ai sa ii vezi niciodata 藍藍

Si chiar daca ar face 3000pe perioada dupa ce va opriti comisioane ii raman mai putin decat face ea acasa .

Si noi stim mult mai multe fete care sunt fericite alaturi de noi, depinde doar de ce isi doresc si cum sunt dispuse sa se implice in acest job. Cat despre afirmatia ta ca "asta cu 3000$ cadou nu ai sa ii vezi niciodata", e ca si cum eu as scrie aici ca tu nu te speli niciodata pe dinti, ceea ce doar tu stii daca se intampla sau nu, ca eu nu pot sa ma uit la tine 24/7 x 365 de zile pe an. Chiar daca suntem concurenti, unii prieteni altii mai putin, propun sa ne pastram bunul simt si sa nu facem judecati de intentie.

Evident ca am lansat provocarea pentru ca vrem sa o ajutam si sa demonstram public diferente intre a incerca singur si a avea echipa Studio 20 alaturi de tine sa te ajute, motiv pentru care am rugat-o sa revina aici si sa ne sauna rezultatele dupa 3 luni, cum iti inchipui ca nu ne-am onora promisiunea asta publica?

Cat despre comisioane, noi nu oprim comisioane, platim modelelor un comision intre 50% si 65%. Estimand ca va avea si un bonus de ore de 5%, 3000$ x 55%=1650$ pe peroada sau 3300$ pe luna va castiga un model, partea ei, facand 3000$ pe perioada alaturi de noi. Din cei 3300$ se retin si se vireaza la Bugetul de Stat, confom legii, 10% impozit de venit, aplicat la 60% din venit (40% sunt cheltuieli forfetare). Mai exact 6% din total, deci din 3300$ vor fi platiti la buget 198$ si modelului un net de 3102$.
First Global Live Chat Studio Network & Franchise
FlowerPower

Hello,

Cum va merge la început acestei perioade? Mi se pare dezastruos 😂😂😂😂, mai rău ca perioada trecuta, chiar nu știu ce se întâmplă.. Îmi spunea un membru ca mulți au cheltuit cu party de Halloween și ca la început lunii se plătesc chiriile și facturile... Sa fie chiar asa? În alți ani luna lui noiembrie mergea excelent...
Ann

FlowerPower;22467 wrote: Hello,

Cum va merge la început acestei perioade? Mi se pare dezastruos 😂😂😂😂, mai rău ca perioada trecuta, chiar nu știu ce se întâmplă.. Îmi spunea un membru ca mulți au cheltuit cu party de Halloween și ca la început lunii se plătesc chiriile și facturile... Sa fie chiar asa? În alți ani luna lui noiembrie mergea excelent...
Eu nu am mai lucrat de o saptamana deci nu stiu ce inseamna dezastruos.Stiu doar ca din curiozitate m am uitat pe data de 3 pe Chaturbate si unii “cica” strangeau bani pt niste copii.Cum ei au strans 50.000 tk in 30 de min inseamna ca bani sunt, si ca putem face si noi cateva mii in 5 ore.Nu putem sa ne bazam pe salariati ci pe oameni cu afaceri si proprietati care nu asteapta ziua de salariu sa poata sa si permita un privat ci pe persoane care daruiesc din placere
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Roxana22

04.11.2018 Incasare model

Incasarile fluctueaza de la model la model. Cele cu experienta stiu ca trebuie sa iti mentii atitudinea, chiar daca sunt ore, zile sau chiar perioade mai slabe. Poti ca intr-o zi sa faci 50$, sa ai foarte multe persoane in camera, putini membrii, dar a doua zi sa ai o surpriza si sa observi ca s-au convertit persoanele in membrii si sa ai parte de incasari de pese 2.000$.

Echipa de training din cadrul trustului LTV Global Media isi incurajeaza colegele atat din cadrul studio-ului cat si de acasa sa ramana optimiste si rezultatele nu o sa intarzie sa apara.

Attached files
FlowerPower

LOL Ann, eu nu sunt de acord cu gândirea ta, mi se pare ca ești cam superficiala, în primul rand eu ma bazez doar pe mine ea fiu eu ok pe camera, la program etc, 2 nu cred ca toți au afaceri,bani mulți milionari, probabil ca aceștia sunt o mica parte din totalul membrilor, 3 din punctul meu de vedere este elegant sa tratezi toți membrii la fel, chiar dacă au bani mulți chiar dacă nu,atitudinea la noi este greșită... Toți vor sa găsească membrii cu bani mulți și cam atât,fără prea mare efort. Eu una nu gândesc asa, îmi place sa fiu egala în atenție cu toți membrii.
În ceea ce privește traficul, din punctul meu de vedere da este o perioada mai slow, dar își ca revenii.
Ann

FlowerPower;22640 wrote: LOL Ann, eu nu sunt de acord cu gândirea ta, mi se pare ca ești cam superficiala, în primul rand eu ma bazez doar pe mine ea fiu eu ok pe camera, la program etc, 2 nu cred ca toți au afaceri,bani mulți milionari, probabil ca aceștia sunt o mica parte din totalul membrilor, 3 din punctul meu de vedere este elegant sa tratezi toți membrii la fel, chiar dacă au bani mulți chiar dacă nu,atitudinea la noi este greșită... Toți vor sa găsească membrii cu bani mulți și cam atât,fără prea mare efort. Eu una nu gândesc asa, îmi place sa fiu egala în atenție cu toți membrii.
În ceea ce privește traficul, din punctul meu de vedere da este o perioada mai slow, dar își ca revenii.

Gee eu mi am spus parerea mea nu te am intrebat daca esti de acord sau nu cu mine.Sorry, ai dreptate e vina ta ca nu faci bani.Ma bucur ca acum e totul ok ca au trecut cu totii cu bine peste party ul de Halloween unde si au cheltuit toti banii.Eu in locul tau m as ingrijora de acum, ca poate strang pentru Craciun,Revelion,Paste, apoi ii cheltuie...si tot asa :)
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Scrie răspuns