experienta mea cu paxum recente
- FlowerPower
Deci am văzut și eu azi load de noul card Eu, pana la urma care-i faza cu el? O sa avem 2 carduri? Sau cel Eu devine cel oficial? Ca numai înțeleg nimic..., ideal ar fi fost cei de la paxum sa trimită un email și ea anunțe de noua schimbare.
FlowerPower;22328 wrote: Deci am văzut și eu azi load de noul card Eu, pana la urma care-i faza cu el? O sa avem 2 carduri? Sau cel Eu devine cel oficial? Ca numai înțeleg nimic..., ideal ar fi fost cei de la paxum sa trimită un email și ea anunțe de noua schimbare.
Ce schimbare sa anunte? S-a spus de la inceput : cardurile vor fi temporare din causa volumului mare de cereri , dupa 1-2 luni se vor emite cele permanente( a durat ceva mai mult ) . Doua carduri ma indoiesc ca o sa ai, cel mai probabil cel temporal va fi activ pana cand vei activa cel permanent, ce-o fi asa greu de inteles?
Ce schimbare sa anunte? S-a spus de la inceput : cardurile vor fi temporare din causa volumului mare de cereri , dupa 1-2 luni se vor emite cele permanente( a durat ceva mai mult ) . Doua carduri ma indoiesc ca o sa ai, cel mai probabil cel temporal va fi activ pana cand vei activa cel permanent, ce-o fi asa greu de inteles?
-
Cryssaaaaaa
Hello,
Vreau sa-mi cumpar o camera noua. Ceva recomandari?
Multumesc
Multumesc
Cryssaaaaaa;22362 wrote: Hello,
Multumesc
Dacă nu lucrezi pe Chaturbate (ca sa poti face streaming in 4K), nu merita sa investești in Brio. E drăguță intr-adevar, culorile se vad mult mai bine, dar nu o sa o folosesti la capacitate maximă.
Eu am avut ani de zile un C920 si a fost impecabil. Ieftin si bun.
Multumesc
Dacă nu lucrezi pe Chaturbate (ca sa poti face streaming in 4K), nu merita sa investești in Brio. E drăguță intr-adevar, culorile se vad mult mai bine, dar nu o sa o folosesti la capacitate maximă.
Buttercup;22372 wrote: Dacă nu lucrezi pe Chaturbate (ca sa poti face streaming in 4K), nu merita sa investești in Brio. E drăguță intr-adevar, culorile se vad mult mai bine, dar nu o sa o folosesti la capacitate maximă.
Adevarat,eu am logitech brio ,dar deocamdata nu am investit suficient in pc,pentru a o putea folosi cum spune buttercup.si,intr-adevar C920 e super buna.
Adevarat,eu am logitech brio ,dar deocamdata nu am investit suficient in pc,pentru a o putea folosi cum spune buttercup.si,intr-adevar C920 e super buna.
-
Cryssaaaaaa
Multumesc de recomandari!
Ceva detalii despre "investit in Pc ca sa o poti folosi"?
Eu lucrez pe chaturbate.
Merci fain
christie;22373 wrote: Adevarat,eu am logitech brio ,dar deocamdata nu am investit suficient in pc,pentru a o putea folosi cum spune buttercup.si,intr-adevar C920 e super buna.
Ceva detalii despre "investit in Pc ca sa o poti folosi"?
Eu lucrez pe chaturbate.
Merci fain
christie;22373 wrote: Adevarat,eu am logitech brio ,dar deocamdata nu am investit suficient in pc,pentru a o putea folosi cum spune buttercup.si,intr-adevar C920 e super buna.
-
Cryssaaaaaa
Tot C920 am si eu insa nu prea mai functioneaza ok....
Buttercup;22372 wrote: Dacă nu lucrezi pe Chaturbate (ca sa poti face streaming in 4K), nu merita sa investești in Brio. E drăguță intr-adevar, culorile se vad mult mai bine, dar nu o sa o folosesti la capacitate maximă.