experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Nadia

Arilena;22170 wrote: Si la mine.Banuiesc ca nu împiedică folosirea celor temporare pana ajung celelalte..

Sper ca nu, sper sa fie aceeasi procedura ca atunci cand iti expira cardul si iti este trimis altul, astfel incat poti sa-l folosesti pe cel vechi pana ajunge cel nou.
No avatar
Rimela

Nadia;22169 wrote: Nu mai inteleg nimic, jur. Astea temporare nu spuneau ca sunt permanente? :))

Nici nu incerca sa intelegi :)). La inceput ziceau ca cele temporare sunt pt cateva luni pana vin cele permanente, dar cand au venit erau valabile pana in 2021, cel putin al meu e valabil pana atunci
Macar acum nu ne mai disperam pana vine ''permanentu'' …...avem ''temporalu'' :))
No avatar
Nadia

Rimela;22172 wrote: Nici nu incerca sa intelegi :)). La inceput ziceau ca cele temporare sunt pt cateva luni pana vin cele permanente, dar cand au venit erau valabile pana in 2021, cel putin al meu e valabil pana atunci
Macar acum nu ne mai disperam pana vine ''permanentu'' …...avem ''temporalu'' :))

Good point :))). Btw, stiu ca si tu esti pe LJ, ai folosit Skrill? Mi-a venit cardul, e frumos, cu chip, dar taxe maricele. Cred ca o sa trec pe skrill de luna viitoare.
No avatar
Rimela

Arilena;22170 wrote: Si la mine.Banuiesc ca nu împiedică folosirea celor temporare pana ajung celelalte..

Cu siguranta nu impiedica folosirea celor temporale. Mai mult ca sigur ca e la fel ca si atunci cand cu FCP-ul expira cardul, era inca functionabil pana se activa cel nou
No avatar
Rimela

Nadia;22173 wrote: Good point :))). Btw, stiu ca si tu esti pe LJ, ai folosit Skrill? Mi-a venit cardul, e frumos, cu chip, dar taxe maricele. Cred ca o sa trec pe skrill de luna viitoare.

Am tot zis ca imi fac cont pe Skrill, macar sa il am in caz de nu se stie :)) dar am ramas cu zisul , lol. Probabil o sa fac la prima eroare cu Paxum
No avatar
Nadia

Rimela;22175 wrote: Am tot zis ca imi fac cont pe Skrill, macar sa il am in caz de nu se stie :)) dar am ramas cu zisul , lol. Probabil o sa fac la prima eroare cu Paxum

O sa fac un thread separat cu Skrill, de la A la Z, dupa ce primesc banii si fac prima tranzactie cu ei :*. Ca si customer care, sunt foarte OK, comparabili cu Monese.
No avatar
Rimela

Nadia;22176 wrote: O sa fac un thread separat cu Skrill, de la A la Z, dupa ce primesc banii si fac prima tranzactie cu ei :*. Ca si customer care, sunt foarte OK, comparabili cu Monese.

In cat timp ti-a venit cardul de la ei? Din cate am citit si limitele sunt mai mari la ei…..
No avatar
Nadia

Rimela;22177 wrote: In cat timp ti-a venit cardul de la ei? Din cate am citit si limitele sunt mai mari la ei…..

Cam in 10 zile calendaristice, am cerut cardul luni dimineata, mi-a ajuns miercuri saptamana urmatoare. Retragere ATM 900 eur pe zi, maxim 27.900 eur pe luna. Tranzactii POS maxim 2700 euro pe zi, 83.700 eur pe luna. Limitele astea se aplica dupa ce contul ti-a fost verificat :)

Te aproba cu buletinul, care e acceptat si ca proof of address, DAR - vezi ca aici a durat fix doua saptamani sa ma verifice. Taxele sunt maricele, 1.75% din suma la ATM + conversion rate, nu e flat fee cum e la Paxum, si 7.99% din suma totala daca trimiti pe external card (au aceeasi functie cu trimisul banilor pe external card ca si Paxum). Chiar si asa, sunt pe piata din 2001, aplicatia e intuitiva si par sa fie foarte seriosi, chiar prefer sa platesc in plus si sa scap de stress. Vedem, iti zic mai in detaliu dupa prima experienta reala cu ei :)
No avatar
Rimela

Nadia;22178 wrote: Cam in 10 zile calendaristice, am cerut cardul luni dimineata, mi-a ajuns miercuri saptamana urmatoare. Retragere ATM 900 eur pe zi, maxim 27.900 eur pe luna. Tranzactii POS maxim 2700 euro pe zi, 83.700 eur pe luna. Limitele astea se aplica dupa ce contul ti-a fost verificat :)

Te aproba cu buletinul, care e acceptat si ca proof of address, DAR - vezi ca aici a durat fix doua saptamani sa ma verifice. Taxele sunt maricele, 1.75% din suma la ATM + conversion rate, nu e flat fee cum e la Paxum, si 7.99% din suma totala daca trimiti pe external card (au aceeasi functie cu trimisul banilor pe external card ca si Paxum). Chiar si asa, sunt pe piata din 2001, aplicatia e intuitiva si par sa fie foarte seriosi, chiar prefer sa platesc in plus si sa scap de stress. Vedem, iti zic mai in detaliu dupa prima experienta reala cu ei :)

Eu va trebui sa fac cu pasaportul si extras de cont de la banca, exact cum am facut si pt Paxum. Cum nu mai stau in Ro, adresa din buletin imi foloseste doar cand merg in visita :))
Merci frumos de info Nadia, zi faina
Ann

Shit.Si cei care nu au aplicat & platit pentru cardul temporar le apare Submitted pentru noul Paxum Prepaid Card (EU) fara acord, fara bani luati din cont.Ce sa insemne asta ? Ca voi primi cardul GRATIS??
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Scrie răspuns