experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Nadia

jony111;22144 wrote: La fel am.patit eu ieri bac cardul solicit suma si stau si stau si stau bancomatul gândea prea mult mai mult decat de obicei apoi dupa un timp imi da inapoi cardul fără bani fără chitanță si spune pe.romaneste nu am.putut face contactul cu banca dumneavoastră , mai incerc o data cu o sumă mai mica insa aveam suficient bani si a doua oara mi dă.

E foarte posibil sa fie din cauza ca nu mai are bancomatul bani, am patit exact aceeasi chestie la un ATM ING. Am chemat o doamna din agentie cu care ma intelegeam eu mai bine si a zis ca bancomatul “gandeste” mai mult atunci cand nu mai are bani sau nu are toti banii necesari. Mai ales daca se auzea si sunetul ala de mai multe ori - aia inseamna ca bancomatul cauta in toate cutiile cu bancnote, sa vada daca si cat are pentru suma solicitata.
Baietzelu

Nephi;22140 wrote: Nu sunt in RO, si nu fac retrageri de la BRD, BCR, deci nu are nici o legatura banca de unde am retras. Eu cand am facut retragerea, s-a blocat bancomatul si mi-a zis ceva de genul: "tranzactie esuata" si nu mi-a dat nici o chitanta nimic. Cei de la banca respectiva au fost draguti si mi-au dat o chitanta precum ca nu s-a efectuat tranzactia. Acum am completat o cerere la TruCash si astept 45 de zile pt. solutionarea cazului.
Am inteles.

Eu in prima faza trebuie sa astept 7 zile lucratoare , daca dupa astea 7 nu imi da revers la suma ar trebui sa ii contactez pentru o investigatie mastercard, sper doar sa nu se ajunga acolo.

In contul paxum am suma disponibila chiar pe cardul temporar mastercard insa cand dau verificare sold la atm = 0 lei

Incep sa ma impac cu ideea ca cei 500$ I-am pierdut.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
jony111

Baietzelu;22147 wrote: Am inteles.

Eu in prima faza trebuie sa astept 7 zile lucratoare , daca dupa astea 7 nu imi da revers la suma ar trebui sa ii contactez pentru o investigatie mastercard, sper doar sa nu se ajunga acolo.

In contul paxum am suma disponibila chiar pe cardul temporar mastercard insa cand dau verificare sold la atm = 0 lei

Incep sa ma impac cu ideea ca cei 500$ I-am pierdut.
Ti da inapoi dar mai greu
No avatar
Rimela

jony111;22144 wrote: La fel am.patit eu ieri bac cardul solicit suma si stau si stau si stau bancomatul gândea prea mult mai mult decat de obicei apoi dupa un timp imi da inapoi cardul fără bani fără chitanță si spune pe.romaneste nu am.putut face contactul cu banca dumneavoastră , mai incerc o data cu o sumă mai mica insa aveam suficient bani si a doua oara mi dă.

Cum a spus si Nadia, se poate intampla atunci cand bancomatul nu are destui bani, dar se inatampla si atunci cand mai ai o anumita suma de bani pe card pe care logic , vrei sa ii scoti dar un iei in calcul si comisionul pe care banca(bancomatul) il percepe.
Eu am patit asa de cateva ori cu FCP, de obicei la ultima retragere, faceam acasa o socoteala de cat mai am de scos dar fara sa iau in calcul si comisionul bancomatului. La fel se gandea, dupa care imi scotea cardul si zicea ca operatiunea nu s-a putut efectua, fonduri insuficiente..….Incercam a doua oara cu o suma mai mica si imi era ok. Si la tine tind sa cred ca asta s-a intamplat din moment ce a doua oara ai reusit sa scoti
No avatar
Rimela

Scuzati greselile gramaticale, ma grabeam :))
Baietzelu

"We have to wait until the pre-auth returns to the card – I can take up to 7 business days."

Raspunsul lor , sa speram ca asa o sa fie .
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
jony111

Rimela;22152 wrote: Cum a spus si Nadia, se poate intampla atunci cand bancomatul nu are destui bani, dar se inatampla si atunci cand mai ai o anumita suma de bani pe card pe care logic , vrei sa ii scoti dar un iei in calcul si comisionul pe care banca(bancomatul) il percepe.
Eu am patit asa de cateva ori cu FCP, de obicei la ultima retragere, faceam acasa o socoteala de cat mai am de scos dar fara sa iau in calcul si comisionul bancomatului. La fel se gandea, dupa care imi scotea cardul si zicea ca operatiunea nu s-a putut efectua, fonduri insuficiente..….Incercam a doua oara cu o suma mai mica si imi era ok. Si la tine tind sa cred ca asta s-a intamplat din moment ce a doua oara ai reusit sa scoti
Nu era cazul aveam.cu peste 300$ fata de suma interogata pt retragere
No avatar
Nadia

Hello,

Imi apare un Paxum Prepaid Card (EU) in contul de Paxum, submitted astazi, pe 24.10, deasupra de cardul initial pe care-l aveam inainte. Se pare ca a fost comandat automat.

Va apar si voua asta?
No avatar
Rimela

Nadia;22167 wrote: Hello,

Imi apare un Paxum Prepaid Card (EU) in contul de Paxum, submitted astazi, pe 24.10, deasupra de cardul initial pe care-l aveam inainte. Se pare ca a fost comandat automat.

Va apar si voua asta?

Hello, da, si la mine apare la fel
No avatar
Nadia

Rimela;22168 wrote: Hello, da, si la mine apare la fel

Nu mai inteleg nimic, jur. Astea temporare nu spuneau ca sunt permanente? :)) Not that I’m complaining or anything, vreau doar sa functionze totul cum ar trebui, fara erori.
Scrie răspuns