jony111;22094 wrote: Asta au zis? Pai ce ai facut tranzacție online cu o.entitate financiară sa faci chargeback? Ai facut cu un atm da telefon si vorbeste din munca detalii de la ce sucursala.adresa bancomat nu e bine ce au zișii doare la.basca, ia legatura cu alt operator brd fac figuri d-astea si cu clienti lor am asistat la Asa caz chiar in surcursala brd la o doamnă agitată si nervoasă operatorul era depășit si ii spunea ce ia repetat si data trecută ce cretini e posibil in 48 de ore sa ti vezi bani inapoi da un email la paxum si spunele ce ai pățit spui lu octav nu conteaza cat durează recuperarea sunt bani tai
Astept sa vad ce raspunde Octav , paxum si trucash ... cu brd nu fac nicio pul*a ... normal ar trebui sa imi returneze banii ca aia s-au dus nicaieri si bancomatul ar trebui sa vada asta . Eu oricum va tin la curent .
experienta mea cu paxum recente
Baietzelu;22093 wrote: Nephi daca rezolvi intr-un fel , nu uita sa postezi aici sa stim si noi cum si ce fel . Ma confrunt cu o problema asemanatoare , bancomat BRD .
Uite ce faci:
1 dai email paxum ceri informati cu.privire la.pasi care trebuie sa i urmezi
2 poti face același lucru dandui email lui octav( ceri detalii pe care nu le sti despre tine cod client sau forma.de.indentificare a ta in baza de.date a banci daca exista, email.de contact suport banca si numar de telefon)
3ai.obtinut date de contact email
Trimiți.email cu datele de identificare client
Explici problema pentru care ii contactezi(Bine ar fi sa dai si numele.banci si bancomatul.de unde.ai retras daca poti sa intrebi ce numar de identificare are acel bancomat la banca ar fi super in asa fel oferi cat mai.multe detali banci truecash care vir vedea ca chiar de acolo.ai.retras)in redactare finală.ceri cu amabilitate un relay de confirmare a primiri emailului si numar de înregistrare a solicitări tale. Rogi frumos sa contacteze personal.banca brd printr-un email doar asa se poate
4 astepti raspuns
Iti.spun din experienta.proprie aceste intrebari. Mi au fost puse si de operatorul online de atunci
Uite ce faci:
1 dai email paxum ceri informati cu.privire la.pasi care trebuie sa i urmezi
2 poti face același lucru dandui email lui octav( ceri detalii pe care nu le sti despre tine cod client sau forma.de.indentificare a ta in baza de.date a banci daca exista, email.de contact suport banca si numar de telefon)
3ai.obtinut date de contact email
Trimiți.email cu datele de identificare client
Explici problema pentru care ii contactezi(Bine ar fi sa dai si numele.banci si bancomatul.de unde.ai retras daca poti sa intrebi ce numar de identificare are acel bancomat la banca ar fi super in asa fel oferi cat mai.multe detali banci truecash care vir vedea ca chiar de acolo.ai.retras)in redactare finală.ceri cu amabilitate un relay de confirmare a primiri emailului si numar de înregistrare a solicitări tale. Rogi frumos sa contacteze personal.banca brd printr-un email doar asa se poate
4 astepti raspuns
Iti.spun din experienta.proprie aceste intrebari. Mi au fost puse si de operatorul online de atunci
Baietzelu;22097 wrote: Apropos , pot vorbi cu cineva online ? Fara sa ii apelez telefonic ?
Din ce vad pe sait nu vad ,dar poate daca ai cont înregistrat online i baza numărului de card si cvc sa aibe, poate octav sa te ajute in sensul asta cerându-i acces pe acest cont daca e cu putință
Din ce vad pe sait nu vad ,dar poate daca ai cont înregistrat online i baza numărului de card si cvc sa aibe, poate octav sa te ajute in sensul asta cerându-i acces pe acest cont daca e cu putință
jony111;22100 wrote: Sfat pentru tot o care citesc forumu cereri chitanță de retragere la bancomat e gratis , doar apăsați cu degetul cand va intreaba vreti chitanța?
Mersi. Trebuie sa o patesc o singura data ca dupa imi iau masuri de precautie.
Mersi. Trebuie sa o patesc o singura data ca dupa imi iau masuri de precautie.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Buna ziua, spuneti-mi va rog cineva cam cit a durat la voi sa primiti cardul de la paxum; la mine a trecut deja 5 saptamini si inca n-a ajuns;adresa e in republica moldova; am inteles ca in romania ajunge in 2 saptamini; e cineva care a asteptat asa de mult ca si mine? astia de paxum zic ca poate dura si 7 saptamini ;
merci mult de raspuns
merci mult de raspuns
Baietzelu;22101 wrote: Mersi. Trebuie sa o patesc o singura data ca dupa imi iau masuri de precautie.
daca sti la ce atm ai fost mergi acolo fa o retragere de pe un card romanesc de 10 lei, sau asteapta pe unu care retrage bani si lasa chitanta acolo pe chitanta scrie numarul atmului o sa-ti foloseasca in viitoarea reclamatie scrisa catre truecash uite aici in imagine unde trebuie sa te uiti
daca sti la ce atm ai fost mergi acolo fa o retragere de pe un card romanesc de 10 lei, sau asteapta pe unu care retrage bani si lasa chitanta acolo pe chitanta scrie numarul atmului o sa-ti foloseasca in viitoarea reclamatie scrisa catre truecash uite aici in imagine unde trebuie sa te uiti
laura18;22103 wrote: Buna ziua, spuneti-mi va rog cineva cam cit a durat la voi sa primiti cardul de la paxum; la mine a trecut deja 5 saptamini si inca n-a ajuns;adresa e in republica moldova; am inteles ca in romania ajunge in 2 saptamini; e cineva care a asteptat asa de mult ca si mine? astia de paxum zic ca poate dura si 7 saptamini ;
merci mult de raspuns
buna laura in romania nu a ajuns niciodata in 2 saptamani , cardul soseste undeva in 3 luni , daca nu ma insel la cei mai putin norocosi a sosit in 4 luni
merci mult de raspuns
buna laura in romania nu a ajuns niciodata in 2 saptamani , cardul soseste undeva in 3 luni , daca nu ma insel la cei mai putin norocosi a sosit in 4 luni