experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Nadia

Arilena;21892 wrote: De aia trebuie scosi banii imediat după ce intra.Eu las 3 4 $,niciodata nu aman sa scot banii,mai ales că am bancomatul la 200 m de mine.Ne putem trezi cu o bombă într-o zi și ce poti sa le faci?

Exact. Si cititi bine ce scrie atat pe spatele cardului paxum, cat si la Terms of Service - banii din contul Paxum si cei de pe card NU sunt asigurati.
No avatar
Nadia

just me;21893 wrote: Surpriza! Faza cu al meu card paxum blocat a fost o greseala..Cine s-ar fii gandit? Ei uite ca se intampla si la case mai mari..Mi-au dat mail cei de la paxum In care au zis ca isi cer scuze a fost o greseala..Si ca pot folosi cardul paxum ca si pana acum..Ei na poftim!!!!

Mai sa stii ca m-am gandit la asta, pentru ca era singura explicatie logica... daca nu ai folosit cardul in locuri dubioase si doar la ATM ca noi toate, era clar ca era o greseala.
Alexabubu

just me;21893 wrote: Surpriza! Faza cu al meu card paxum blocat a fost o greseala..Cine s-ar fii gandit? Ei uite ca se intampla si la case mai mari..Mi-au dat mail cei de la paxum In care au zis ca isi cer scuze a fost o greseala..Si ca pot folosi cardul paxum ca si pana acum..Ei na poftim!!!!
bine ca s a rezolvat.. Oricum nu sunt seriosi deloc..
No avatar
just me

Arilena;21898 wrote: Cat ma bucur pt tine.Bine macar ca s a rezolvat. Multumesc Arilena😊
No avatar
just me

Alexabubu;21896 wrote: bine ca s a rezolvat.. Oricum nu sunt seriosi deloc.. Da ai dreptate ne tin in sah pane ne vor da sah-mat..
Alexabubu

just me;21900 wrote: Da ai dreptate ne tin in sah pane ne vor da sah-mat..

sa speram ca nu prea devreme
No avatar
Larisa21

Multumim ca ne ai tinut la curent. Eu ma gandeam ca o fi ceva de genu, parca ai mai avut o eroare, dc imi aduc bine aminte, atunci cand ai primit cardul, dar ai rezolvat.
O zi frumoasa.
Baietzelu

Salut. Am citit cateva pagini in urma dar nu am vazut...au scos cardul paxum fara limita de 1000$ pe zi?

Eu cand dau apply for card imi apare Paxum prepaid mastercard EU, momentan il am pe ala temporar.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
sss

a mai scos cineva de curand de pe card paxum? s-au rezolvat probleme?
Alexabubu

sss;21959 wrote: a mai scos cineva de curand de pe card paxum? s-au rezolvat probleme?

eu am scos azi bani dp card. A mers perfect
Scrie răspuns