experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Alexabubu

V au disparut banii dp card la toti?sau doar unora?
No avatar
Nadia

Beton, nici eu nu ma pot loga, dupa 1 minut inca nu se incarca pagina de login.
Alexabubu

Nadia;21881 wrote: Beton, nici eu nu ma pot loga, dupa 1 minut inca nu se incarca pagina de login.

la fel s la mine..e o problema d la ei sigur. Sper sa apara s banii la loc in conturi..totusi
No avatar
Nadia

mogadishu;21878 wrote: Am inteles ca ar fi o eroare visa/mastercard si sa incercam un refresh mai tarziu.

Bullshit. Doar la ei au eroare cardurile astea, ba nu pot fi incarcate, ba dispar banii de pe ele aparent. Mastercard nu anunta ca au o problema niciunde si oricum problemele cu cardurile sunt extrem de rare, nu la ordinea zilei ca aici.
Ann

Alexabubu;21880 wrote: V au disparut banii dp card la toti?sau doar unora?

Eu ma pot loga, am banii in cont dar ce nu inteleg care este legatura dintre eroarea mastercard/Visa si contul Paxum si CINE a anuntat mai exact eroarea aceasta?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Alexabubu

Si a revenit la mine..
Alexabubu

Arilena;21887 wrote: Au mai avut erori de genul asta...uneori apar si 5000$În cont :)))
norocoaso :))
Alexabubu

Cam nasoala treaba cu paxum..astia au erori mai multe decat o problema d matematica.. Sper sa nu ne trezim intr o zi d la atatea erori cu banii disparuti di conturile inchise..
No avatar
Nadia

Alexabubu;21889 wrote: Cam nasoala treaba cu paxum..astia au erori mai multe decat o problema d matematica.. Sper sa nu ne trezim intr o zi d la atatea erori cu banii disparuti di conturile inchise..

Nu m-ar mira absolut deloc, asta fiind si motivul pentru care nu las mai mult de cativa dolarei in contul Paxum dupa ce scot banii de la sfarsitul fiecarei perioade.
No avatar
just me

Surpriza! Faza cu al meu card paxum blocat a fost o greseala..Cine s-ar fii gandit? Ei uite ca se intampla si la case mai mari..Mi-au dat mail cei de la paxum In care au zis ca isi cer scuze a fost o greseala..Si ca pot folosi cardul paxum ca si pana acum..Ei na poftim!!!!
Scrie răspuns