experienta mea cu paxum recente
Arilena;21825 wrote: Apropo de card temporar,stiti cumva daca mai primit un card definitiv sau prin 2020?:)
hello i have just one question
if the card i will receive it will be temporary or will be the the permanent card?
thank you
The new card is not a temporary one. We named it this way in order to differentiate it from the old card, which was issued by Choice Bank. The expiry date of the new card will be printed on it, so you'll find out the validity period once the card arrives.
Best Regards.
hello i have just one question
if the card i will receive it will be temporary or will be the the permanent card?
thank you
The new card is not a temporary one. We named it this way in order to differentiate it from the old card, which was issued by Choice Bank. The expiry date of the new card will be printed on it, so you'll find out the validity period once the card arrives.
Best Regards.
Am revenit cu vesti! Nu am sunat ,am vorbit cu Octav si mi-a zis ca nu tine de el problema cu cardul paxum,el m-a poate ajuta doar cu contul paxum...In concluzie banca eminentă a cardului paxum mi-a blocat cardul pe motivul unor asa zise tranzactii suspecte,fereasca sfantul ce tranzactii suspecte nu stiu..eu doar am scos banii din atm atat nimic mai mult.. In situatia de fata pot folosi in continuare contul paxum si sa atasez un card extern respectiv monese..Visul frumos cu cardul paxum a fost de scurta durata.
pffff..
pffff..
just me;21838 wrote: Am revenit cu vesti! Nu am sunat ,am vorbit cu Octav si mi-a zis ca nu tine de el problema cu cardul paxum,el m-a poate ajuta doar cu contul paxum...In concluzie banca eminentă a cardului paxum mi-a blocat cardul pe motivul unor asa zise tranzactii suspecte,fereasca sfantul ce tranzactii suspecte nu stiu..eu doar am scos banii din atm atat nimic mai mult.. In situatia de fata pot folosi in continuare contul paxum si sa atasez un card extern respectiv monese..Visul frumos cu cardul paxum a fost de scurta durata.
pffff..
eu am scos azi cu cardu paxum si nu am avut problema
pffff..
eu am scos azi cu cardu paxum si nu am avut problema
We only have what we Give
arabu1988;21839 wrote: eu am scos azi cu cardu paxum si nu am avut problema Arabu eu am primit un mail de la paxum cum ca banca emitenta a cardului mi-ar fi blocat cardul pt motivul unor tranzacții suspicioase dar eu doar am scos banii din bancomat altceva nu am facut..Sunt curioasa daca din atatea persoane numai eu am primit acel mail..Adica ar fii culmea eu am scos sume acceptabile ,iar altii care scot sume exagerate nu au nici o treaba...Sau este este inceputul si sfarsitul cardului paxum in tara noastra...
just me;21842 wrote: Arabu eu am primit un mail de la paxum cum ca banca emitenta a cardului mi-ar fi blocat cardul pt motivul unor tranzacții suspicioase dar eu doar am scos banii din bancomat altceva nu am facut..Sunt curioasa daca din atatea persoane numai eu am primit acel mail..Adica ar fii culmea eu am scos sume acceptabile ,iar altii care scot sume exagerate nu au nici o treaba...Sau este este inceputul si sfarsitul cardului paxum in tara noastra...
nu stiu ce sa zic sincer dar subt sigur ca orice problema de genu are resolvere dar e vorba sa ai rabdare
nu stiu ce sa zic sincer dar subt sigur ca orice problema de genu are resolvere dar e vorba sa ai rabdare
We only have what we Give