Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
BeYou Studio

Delia123;21240 wrote: Buna fetelor! Lucrez de aproximativ o luna pe streamate si deocamdata incasarile nu prea ma multumesc si vreau sa stiu care e parer voastra.
Am lucre in jur de 8.5 ore pe zi 6 zile pe saptamana si nu am aproape deloc trafic, uneori stau aproape cate o ora pana sa intre un membru prin camera. Mentionez ca incasarile sunt cam de 150-200$ pe sapt. Asa este la inceput? Are cineva vreun sfat sau o parere?
M-ar ajuta foarte mult pentru ca nu stiu ce sa fac, multumesc!
PS:mentioned ca e singurul site pe care lucrez

Buna Delia daca vrei sa primesti cele mai bune sfaturi contacteaz-o pe Catalina ( repr. streamate ) ea este cea mai in masura sa iti ofere sfaturi . Poti stabili chiar un curs de training cu ea din cate stiu .
Daca tot nu iti merge si..... te gandesti sa incerci un studio te asteptam cu drag :P>:D<
No avatar
Guest

Buna, Delia123 incasarile facute de tine intr-o singura saptamana in acest moment ... trebuie sa fie ca si model independent incasari "per day" daca lucrezi pe un numar de 3-4 site uri. Cu siguranta poti mai mult.

In cazul in care ai nevoie de indrumari, cu mare drag te pot ajuta .

Imi gasesti modalitatile de contact si in alte subiecte aici pe forum sau poti sa imi scrii in privat.

Mult succes in continuare.
ralucka

buna fetele si baieti :)) cum merge la voi perioada asta ?
No avatar
Becca

ralucka;21334 wrote: buna fetele si baieti :)) cum merge la voi perioada asta ?

Mie imi merge groaznic pe chaturbate. Din vara pana acum pot spune ca a fost cel mai prost an din toti 6:(
No avatar
Jesica

Ce inseamna groaznic ?
No avatar
Guest

buna, merge destul de bn.
No avatar
Becca

Jesica;21343 wrote: Ce inseamna groaznic ?

Concret eu stau 2-3 ore seara online pentru ca mai am un job.Pana in vara aveam 4000$-4500$ pe luna.Ei bine,din vara pana acum nu am mai trecut de 2000$/luna.Poate am exagerat cand am zis groaznic,dar mi s-a parut o trecere asa brusca.Stau doar pe chaturbate,nu imi plac alte site-uri.
No avatar
Amalia25

Buna:) Astazi a fost cea mai buna zi a mea de cand am inceput sa lucrez in domeniu...Am castigat astazi intr-o tura de 8 ore suma de 1.705 lei:), pentru ca sunt platita zilnic si nu la perioada. Asa cum am mai scris si in alte posturi, ma bucur ca am ales studio Preziosa si ma bucur ca dupa ce m-am plimbat pe la cateva studiouri din Iasi am luat in sfarsit decizia corecta... nu cred ca as fi reusit sa ajung sa castig aceasta suma intr-o singura zi daca nu lucram cu cea mai buna echipa! Succes si voua in continuare!
No avatar
Agnes

la mine se intampla ceva ciudat pe jasmin !
special am cronometrat in seara asta ca timp ...2 ore in free chat fara ca sa scoata nimeni in cuvintel ! aveam traffic in camera , mi-am pus imaginea doar pe fata si am stat ca o tampita efectiv 2 ore cu in zambet tamp pe fata ! se mai trezea unu dupa doua ore sa zica: bby show ass
No avatar
Deea101

Buna tuturor!

Sunt noua pe forum, si am citit toate toate paginile subiectului interesata de toate sfaturile bune care se dau aici.Pe scurt vreau si ma apuc din nou de videochat (dupa o pauza de 2 ani).Am facut vc. inainte de asta vreo 5 ani(2 la studio si 3 de acasa) dar pot spune ca in ultimul an am aflat si eu care e cheia succesului sa faci bani :)) responsabilitate, profil la zi cu cat mai multe poze si filmulete, si orarul respectat cu sfintenie si totusi dupa ce am facut poze, si urmat un orar si anumite ore online, cea mai mare suma facuta de mine a fost intr-o luna 3000$ in total pe LJ si atunci am zis ca imi iese duhul din mine.Am fost terminata psihic #:-S.Apoi pauza,bani doar cat sa traiesc decent :))) Cand aud la alte persoane sume de 4000-5000$ pe luna sau la perioada mi se pare wow si am intreb daca si cum as putea sa fac si eu aceste sume.Ideea este ca momentan sunt in dilema, nu stiu unde as putea sa ma bag daca sa aleg iar LJ, pentru ca acest site a fost principalul ptr mine.Am avut pe la inceput succces si pe MFC apoi nu am mai facut nimic.Pe xlove am facut mereu foarte putini deci este exclus.Si din cate am vazut se vorbeste mult de chaturbate ca ar merge bine. O dupa ce ma decid ce site sa aleg, am citit foarte mult si despre problema din ziua de azi cu contributia la stat si ANAF-UL.Data asta as vrea sa fiu linistita si cum au zis si alte persoane pe aici, sa nu stau cu griji ca ma trezesc cu ANAF pe cap.Dar sa fac un PFA sau SRL nu cred ca se merita deocamdata pentru ca nu stiu exact cum o sa-mi mearga, nu pot sa imi deschid ceva inainte si sa ma trezesc ca nu fac bani nici de o inghetata :)).Astept sfaturi.:D
Scrie răspuns