Buna tuturor!
Sunt noua pe forum, si am citit toate toate paginile subiectului interesata de toate sfaturile bune care se dau aici.Pe scurt vreau si ma apuc din nou de videochat (dupa o pauza de 2 ani).Am facut vc. inainte de asta vreo 5 ani(2 la studio si 3 de acasa) dar pot spune ca in ultimul an am aflat si eu care e cheia succesului sa faci bani

) responsabilitate, profil la zi cu cat mai multe poze si filmulete, si orarul respectat cu sfintenie si totusi dupa ce am facut poze, si urmat un orar si anumite ore online, cea mai mare suma facuta de mine a fost intr-o luna 3000$ in total pe LJ si atunci am zis ca imi iese duhul din mine.Am fost terminata psihic #:-S.Apoi pauza,bani doar cat sa traiesc decent

)) Cand aud la alte persoane sume de 4000-5000$ pe luna sau la perioada mi se pare wow si am intreb daca si cum as putea sa fac si eu aceste sume.Ideea este ca momentan sunt in dilema, nu stiu unde as putea sa ma bag daca sa aleg iar LJ, pentru ca acest site a fost principalul ptr mine.Am avut pe la inceput succces si pe MFC apoi nu am mai facut nimic.Pe xlove am facut mereu foarte putini deci este exclus.Si din cate am vazut se vorbeste mult de chaturbate ca ar merge bine. O dupa ce ma decid ce site sa aleg, am citit foarte mult si despre problema din ziua de azi cu contributia la stat si ANAF-UL.Data asta as vrea sa fiu linistita si cum au zis si alte persoane pe aici, sa nu stau cu griji ca ma trezesc cu ANAF pe cap.Dar sa fac un PFA sau SRL nu cred ca se merita deocamdata pentru ca nu stiu exact cum o sa-mi mearga, nu pot sa imi deschid ceva inainte si sa ma trezesc ca nu fac bani nici de o inghetata

).Astept sfaturi.