experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
just me

Alexabubu;21795 wrote: pai atunci cum e blocat daca scrie ca e activ..ai incercat la atm sa scoti bani?iti da voie? Nu mai am bani pe el de o luna..pur si simplu am primit acel mesaj..mail de la paxum..
Alexabubu

just me;21797 wrote: Nu mai am bani pe el de o luna..pur si simplu am primit acel mesaj..mail de la paxum..
ai folosit cardu s in alta parte in afara d chat?
Alexabubu

Arilena;21800 wrote: In email scrie ca procesorul lor au blocat cardul.

pai sa spuna s motivul..asta o putem pati oricare dintre noi daca au inceput deja cu figuri d astea..
No avatar
Larisa21

just me;21792 wrote: Nu am rulat sume mari am rulat sume modice..Am vb cu Octav si mi-a zis ca e vorba de cardul meu paxum..mi-e rau...Eu nu inteleg ceva..daca era vorba de cardul meu paxum nu scria ceva gen we are closed your card account..dar in mail scrie they closed your card due..

Te cred. Mi e rau si mine....cand ma gandesc cate dificultati sunt in ac domeniu.
Parca ai avut si in trecut cu probl cu cardul, nu ti a mers de 1 data , nu ti s a activat ? ai scris mai de mult parca cateva mesaje pe aici.
Sau ai transferta pe monese multe tranzactii, multe luni? Si acum ce faci, tb sa astepti iar dupa alt card ?
No avatar
just me

Alexabubu;21798 wrote: ai folosit cardu s in alta parte in afara d chat? Nu l-am folosit in alta parte..
No avatar
Larisa21

Sa ne mai tii la curent, te rugam.
No avatar
Larisa21

just me;21804 wrote: Nu l-am folosit in alta parte..

Nu ai lasat nici 10$ pe el? Poate d aia ca o fi gol
Alexabubu

Poate au vazut ca nu l ai mai folosit demult ..si l au blocat. Se prea poate sa fie s asta un motiv. Dar intreaba l p octav sa sti care e cauza
No avatar
Larisa21

Dupa ce ca se fac banii greu, ori noaptea, care sta..., ori dim cand e intuneric ori ziua de nu mai poti, n ore, sunt tot felul de surprize. Nu stiu sincer cat se merita si bani investiti in imagine.....
Sa speram ca se remediaza problema ta, sa nu fie o eroare ceva.
No avatar
just me

Octav mi-a zis sa sun la nr de la banca nr e pe spatele cardului cica,pt ca e posibil ca banca sa gaseasca tranzactiile suspicioase..Dar eu in afara de faptul ca am scos banii din atm nu am facut alte tranzacții..
Scrie răspuns