experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
just me

Arilena;21780 wrote: Da,spune mi te rog,folosești monese atasat la paxum? Din acel mesaj se intelege ca cei de la monese mi-ar fii blocat cardul monese eu asa inteleg...
No avatar
just me

Arilena;21780 wrote: Da,spune mi te rog,folosești monese atasat la paxum? Am citit mai bine eu initial am crezut ca cei de la paxum mi-ar fii blocat cardul paxum asa am inteles..offff 🙄😏
No avatar
Keke

Incercand sa ma loghez pe cont am primit doar optiunile se reinnoire a parolei.am schimbat-o cu una noua si am reusit sa ma loghez din nou..reinnoirea parolei este obligatorie la ceva timp?scria ca parolele expira dupa ceva timp.
No avatar
just me

Arilena;21780 wrote: Da,spune mi te rog,folosești monese atasat la paxum? Da era atasat l-am folosit pana atunci cand a venit cardul paxum.Apoi el a ramas atasat dar nu l-am mai folosit! Aviz celor care inca mai scot cu monese ca s-ar putea sa primiti acelasi mesaj..
No avatar
Keke

just me;21788 wrote: Da era atasat l-am folosit pana atunci cand a venit cardul paxum.Apoi el a ramas atasat dar nu l-am mai folosit! Aviz celor care inca mai scot cu monese ca s-ar putea sa primiti acelasi mesaj..

Ai rulat sume mari pe monese sau din mai multe surse??ciudat..
No avatar
just me

Keke;21791 wrote: Ai rulat sume mari pe monese sau din mai multe surse??ciudat.. Nu am rulat sume mari am rulat sume modice..Am vb cu Octav si mi-a zis ca e vorba de cardul meu paxum..mi-e rau...Eu nu inteleg ceva..daca era vorba de cardul meu paxum nu scria ceva gen we are closed your card account..dar in mail scrie they closed your card due..
Alexabubu

Just me..cand intri in contul paxum ce iti scrie la card?active ?sau scrie blocked.sau ceva d genu. Te ai uitat?
No avatar
just me

Alexabubu;21793 wrote: Just me..cand intri in contul paxum ce iti scrie la card?active ?sau scrie blocked.sau ceva d genu. Te ai uitat?v Da scrie active 🙄
Alexabubu

just me;21794 wrote: v Da scrie active 🙄
pai atunci cum e blocat daca scrie ca e activ..ai incercat la atm sa scoti bani?iti da voie?
No avatar
just me

Mi-e rau efectiv nu inteleg de unde pana unde acest mesaj..Mai ales ca eu cam de o luna nu am mai intrat online si nu am mai primit nici un ban..Sunt in shock
Scrie răspuns